Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 4 Listopada 2022 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Nick podejrzanego: NRD Serwer: d2 SteamID/IP: STEAM_0:1:597633881, ale pożyczyłem z bansa konkurencyjnej sieci, więc lepiej znajdźcie sami Data i godzina: wczoraj wieczorem jakoś Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://easyupload.io/jjtmpn Podejrzane momenty, rozpiska: Jeżeli ktoś obejrzy całe demo, to widać espowe zachowania przy każdym wejściu na bombsite A . Jest o tyle łatwiej, że w zasadzie w każdej rundzie wchodzi na ten bs i - co ważne - w każdej rundzie robi co innego, w zależności od rozmieszczenia przeciwników. Nie jest to oczywiście nieszablonowy gamesense podejrzanego, tylko przykry espik. Jestem pewny, że dało się skręcić lepsze demo, no ale musicie się zadowolić tym co jest. Polecam przewijać do wyboldowanych czasówek. 02:04 - próba skanu z pizdy w model podbiegający do bramy, brak podstaw żeby się w taki sposób wstrzelić 02:49-51 - ten strzał oddany jest na triggerze B), zresztą 3/4 jego strzałów z awp wygląda bardzo nienaturalnie 02:58 - spalona reakcja na model 02:59 - następnie pali strzał w ścianę <za bronienie tej akcji i pisanie "ale tam słychać strzały" powinien być degrad> 03:43 - miał być strzał w model za smoke'iem, ale wyszedł reload; zresztą nie wiem kto bez espa taki peek wykona 07:48 - ? 10:26 - model 11:54 - reakcja, w sumie lepsza czasówka niż z 10:26 13:23-26 - za tę reakcję na fleszu w sumie powinien być ban; pierwszy frag jak najbardziej do ugrania do kogoś o większych umiejętnościach (podejrzany z pewnością do tej grupy nie należy), natomiast followup akcji mocno spalony 13:32 - model; typ jest bezbłedny, zawsze gdy ktoś stoi na bsie, to próbuje się wstrzelić skanem, gdy nikogo nie ma, to wjeżdża z nożem 14:49 - +/-, ja tu nic nie widzę 15:28 - stoi na przestrzale, fullblind, nie ruszy ani kroku, bo przecież antyflesz jest załadowany + kolejna akcja sugerująca że podejrzany korzysta z noflesha + była też jeszcze jedna akcja na gali, gdzie będąc kompletnie oślepiony followował sojusznika, żeby się podleczyć 20:16 - pełno dymu i schodzący flesz nie przeszkadza w predict'cie 1 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 5 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 2:04 +/- 2:49-51 -B 2:58 +/- 2:59 +B 3:43 -B 7:48 +B 10:26 +B Starczy Banned Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 5 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi