Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - młody_olbrzym

onliner

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
DONATOR

Twój nick na serwerze: ¿destroj?
Nick admina banującego: Łysy_
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana
Czas oraz data bana: Perma 
Serwer na którym dostałeś bana: OM#1
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Na wstępie powiem, że wiem, że pewnie po terminie i szansa na rozpatrzenie demka jest znikoma, ale postanowiłem napisać. Bana dostałem 31.10 o 21:44 czyli jakos chwile po tym jak wyszedłem z serwera w poniedziałek. We wtorek na serwer już nie wchodziłem i nie widziałem, że mam bana, a tego samego dnia wracałem do Szczecina (studiuje tam) i nie miałem dostępu, aby wejść na serwer. Bana dostałem za "wallhacka" ale za jakie akcje nie mam pojęcia. Dodam jeszcze, że na serweku lubię sobie pograć i gram już rok (1.5 roku z przerwami), a na samym serwerze byłem adminem (nick młody_olbrzym). Tyle ode mnie. Liczę, że jest szansa jakaś na rozpatrzenie demka. Pozdrawiam 
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:441145005&advType=steamid
Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/id/weawesadew/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 

• svx. zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - młody_olbrzym
  • Użytkownik

Po obejrzeniu dokładnie demka w ciszy stwierdzam, że niesłusznie cię zbanowałem, ponieważ były niektóre akcje w których słyszałeś przeciwnika, gdy ja go nie słyszałem podczas oglądania (ponieważ gadali mi na discordzie). Jeszcze ta akcja w 17 rundzie gdzie dałeś 2 fartowne głowy przez smoke i rundę później wyszedłeś z serwera co dało mi jeszcze większe podejrzenia dlatego cię zbanowałem, jest to oczywiście mój błąd że się nie wyciszyłem na discordzie podczas oglądania za co przepraszam.

jointt.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]