Donator onliner Opublikowano 4 Listopada 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Twój nick na serwerze: ¿destroj? Nick admina banującego: Łysy_ Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: Perma Serwer na którym dostałeś bana: OM#1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Na wstępie powiem, że wiem, że pewnie po terminie i szansa na rozpatrzenie demka jest znikoma, ale postanowiłem napisać. Bana dostałem 31.10 o 21:44 czyli jakos chwile po tym jak wyszedłem z serwera w poniedziałek. We wtorek na serwer już nie wchodziłem i nie widziałem, że mam bana, a tego samego dnia wracałem do Szczecina (studiuje tam) i nie miałem dostępu, aby wejść na serwer. Bana dostałem za "wallhacka" ale za jakie akcje nie mam pojęcia. Dodam jeszcze, że na serweku lubię sobie pograć i gram już rok (1.5 roku z przerwami), a na samym serwerze byłem adminem (nick młody_olbrzym). Tyle ode mnie. Liczę, że jest szansa jakaś na rozpatrzenie demka. Pozdrawiam Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:441145005&advType=steamid Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/id/weawesadew/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 4 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 @ Łysy_ 24h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Łysy_ Opublikowano 4 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Po obejrzeniu dokładnie demka w ciszy stwierdzam, że niesłusznie cię zbanowałem, ponieważ były niektóre akcje w których słyszałeś przeciwnika, gdy ja go nie słyszałem podczas oglądania (ponieważ gadali mi na discordzie). Jeszcze ta akcja w 17 rundzie gdzie dałeś 2 fartowne głowy przez smoke i rundę później wyszedłeś z serwera co dało mi jeszcze większe podejrzenia dlatego cię zbanowałem, jest to oczywiście mój błąd że się nie wyciszyłem na discordzie podczas oglądania za co przepraszam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 4 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi