Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 (edytowane) Twój nick: @ Hana_Montana Nick oskarżonego: @ Kacperek Powód skargi: Słaba aktywność niewstawianie tematów w redakcji. Opis sytuacji: Kacperek po degradacji z rangi moderatora nie wstawiał tematów wziął urlop chyba po tygodniu urlopie znów tydzień nie wstawiał tematów teraz 3 dni wstawił, a teraz znów cisza. Data i godzina zdarzenia: od miesiąca. Miejsce zdarzenia: Forum. Dowody: Coś od siebie: Kacperek ja ciebie naprawdę lubię, ale może coś ta skarga pomoże. Edytowane 5 Listopada 2022 przez Hana_Montana missclick 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 5 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Zauważyłem, że od momentu odejścia @ TenNiedoceniony z funkcji redaktora naczelnego oraz od momentu degradacji z moderatora, Kacperek z mojej perspektywy obniżył się nieco mocno w redakcji (Nie wspominając o niewstawianiu ciekawostek od kwietnia). Urlop się skończył trochę dawno i miał czas na odpoczynek od obowiązków. Na prawdę nie chce wywalać Ciebie @ Kacperek z tej funkcji, ale w końcu będzie trzeba podjąć takie środki, jeżeli nie informujesz mnie i Dusi co i jak, czemu nie wstawiasz tematów itp. Utrudnia to tylko pracę innym ze wstawianiem przypisanych tematów i daje dodatkową presję przez niedociągnięcia w danym dniu. Daje Ci stary ostatnią szansę i w tym tygodniu chciałbym zobaczyć poprawę. Skargę przyjmuje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 5 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi