Użytkownik Marceliooo Opublikowano 6 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Imię: Marcel Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem serwera, ponieważ widzę się w roli opiekuna gdyż jestem bardzo często aktywny na serwerach społecznościowych i byłem tez administratorem na wielu różnych serwerach społecznościowych w Cs:go Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: chciałbym zostać opiekunem na serwerze 1v1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: byłem na serwerach 1s***1k*** cs-!!!REKLAMUJE INNA SIEC!!!ni Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198445480892 Coś o sobie: Mam na imie Marcel mam 17 lat gram w hokeja w klubie lubie grac w cska @ Admin CS:GO ARENA 1VS1 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 6 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Na nie grasz od 4 czy 5 dni dopiero, twoje gt to żart Daj się zapoznać pozostałym i wtedy pisz podanie, gl Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 +wiek - Aktywność na forum - BRAK ADMINA @ Administrator @ Junior Admin Takie podania powinny być od razu wysyłane do kosza bo teraz 80% ludzi składa podania na opiekuna serwera a NAWET nie mają admina więc weźcie coś zróbcie z takimi podaniami bo one są chore. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 6 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Najpierw admin, potem opiekun 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 6 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi