Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 8 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Przy autostradzie, na pasie zieleni, zatrzymuje się kierowca, bo widzi wynędzniałego emigranta, który żywi się trawą. Człowieku, nie jedz tego. Ona jest brudna od spalin i psich odchodów. Jesteś głodny, to zapraszam do mnie, nakarmię cię. Ale ja mam jeszcze żonę! - odpowiada zdziwiony uchodźca. No to ją też zapraszam, wsiadajcie do auta. Ale ja mam jeszcze ośmioro dzieci, czterech braci, cztery siostry i wielu kuzynów. Zaraz, zaraz, co ty myślisz, że ja mam taki wielki trawnik... 2 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 8 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 XDDDDDD... Odnośnik do komentarza
Użytkownik ShEgGy Opublikowano 8 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Taki suchy że aż mokry xddd Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 8 Listopada 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 8 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 xDDDDD Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 9 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 9 Listopada 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi