Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - nadmanganian potasu

damianoooooo123456

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick:1+1=2
2. Nick oskarżonego:nadmanganian potasu
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: 10.11 2022 23;57
5. Powód skargi: Brak rekacji admina na moje zgłoszenie osoby która gra na aktywnym banie.Wzamian dostaje kicka z powodem "ochłoń"
6. Opis sytuacji: .Chodzi o gracza Muf4$A.Wczoraj gość dostał bana za rekonekt na 30 min ,ale potem mu został zmieniony na perm bo wcześniej jeszcze dostał bana na 1 dzień i nie odczekał czasu tego 1 dniowego bana.
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Do sprawdzenia w bansie.

• Fuu 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkowniczka

Witam, 

osoba składająca skargę rzeczywiście zgłaszała na u@ gracza o nicku Muf4$a, gracz dnia 09.11. dostał ode mnie bana za reconnect na 30min. 

Później ban został zmieniony na perma, ale został ODBANOWANY. 

https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2404

W momencie kiedy zgłosiłeś gracza sprawdziłam bansa i skoro ban widnieje jako wygasły, to jakim prawem mam go banować za ab? 

Kicka dostałeś za to, że po tym gdy wytłumaczyłam Ci, że gracz nie ma ab, pisałeś rzeczy typu "nie nadajesz sie na admina/admini nie ogarniają".

Dodam tylko, że gdy zgłaszałeś to pierwszy raz to na serwerze był również inny admin, który napisał Ci to samo co ja. 

• Lubię to! 2

• Użytkownik
1 minutę temu, nadmanganianpotasu napisał:

Witam, 

osoba składająca skargę rzeczywiście zgłaszała na u@ gracza o nicku Muf4$a, gracz dnia 09.11. dostał ode mnie bana za reconnect na 30min. 

Później ban został zmieniony na perma, ale został ODBANOWANY. 

https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2404

W momencie kiedy zgłosiłeś gracza sprawdziłam bansa i skoro ban widnieje jako wygasły, to jakim prawem mam go banować za ab? 

Kicka dostałeś za to, że po tym gdy wytłumaczyłam Ci, że gracz nie ma ab, pisałeś rzeczy typu "nie nadajesz sie na admina/admini nie ogarniają".

Dodam tylko, że gdy zgłaszałeś to pierwszy raz to na serwerze był również inny admin, który napisał Ci to samo co ja. 

Pisze wygsły bo dałaś mu bana na 30 min.A zmienili mu potem na perma jakies 3h póżniej.Zresztą w liście banów jego przy twoim banie za rekonekt pisze ban na zawsze.Wiec nie wiem gdzie tu jakieś wątpliwośći.Może okulary potrzebne ?

• Użytkownik

Byłem na moment na serwerze i trafiłem akurat na to zgłoszenie, sprawdziłem czy gracz ma aktywnego bana, nie miał go i mu to napisałem na czacie. Dla mnie skarga do kosza. Nie ma dowodów to raz, a dwa w bansie widnieje unban. 

• Lubię to! 1

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

@ paeel  @ nadmanganianpotasu  ?

https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2406

Tamten ban jest wywalony, żebym mógł dodać nowego na perma więc gracz lata na ab.

• Super 1
  • Użytkownik

Sprawdziłem czy gra na aktywnym banie przez jego IP w bansie i mi się nic nie wyświetliło, tym bardziej, ze wszedłem na serwer dosłownie na 3 minuty. Skoro ban jest wywalony, a nie ma dodanego aktywnego to wydaje mi się, ze wina nie leży po mojej czy naszej stronie. Po drugie nie znałem sytuacji a gracz zgłaszający tego na u@ tego nie wyjaśnił i podkreślam ze jak wszedłem do drużyny to przeczytałem tylko „Mufasa na ab”.  To usunąłeś bana i nie dodałeś nowego? Bo ja już nie rozumiem. Chłop dostał bana na 30 min, a po 3 godzinach za tego bana dostał bana za ab?

Edytowane przez paeel
  • Lubię to! 1

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

• Użytkownik
13 minut temu, paeel napisał:

Sprawdziłem czy gra na aktywnym banie przez jego IP w bansie i mi się nic nie wyświetliło, tym bardziej, ze wszedłem na serwer dosłownie na 3 minuty. Skoro ban jest wywalony, a nie ma dodanego aktywnego to wydaje mi się, ze wina nie leży po mojej czy naszej stronie. Po drugie nie znałem sytuacji a gracz zgłaszający tego na u@ tego nie wyjaśnił i podkreślam ze jak wszedłem do drużyny to przeczytałem tylko „Mufasa na ab”.  To usunąłeś bana i nie dodałeś nowego? Bo ja już nie rozumiem. Chłop dostał bana na 30 min, a po 3 godzinach za tego bana dostał bana za ab?

ja wiem ze ktos mi sie wpierdalal na nick bo wbilem w histrie banow i ktos nazwal sie muf4$a przez male m ja mam przez duze i tez dostal bana za ab wiec XD

jesli nie ma mojego ip w bansie to powinniscie dac ub i jeszcze przeprosic 

56 minut temu, Muf4$A napisał:

ja wiem ze ktos mi sie wpierdalal na nick bo wbilem w histrie banow i ktos nazwal sie muf4$a przez male m ja mam przez duze i tez dostal bana za ab wiec XD

jesli nie ma mojego ip w bansie to powinniscie dac ub i jeszcze przeprosic 

Bana dodawałem ręcznie więc nick też ręcznie wpisywałem dlatego jest z małej. Chcesz to napisz odwołanie od bana, bo mam dowody, że ty to ty.

Godzinę temu, paeel napisał:

To usunąłeś bana i nie dodałeś nowego? Bo ja już nie rozumiem. Chłop dostał bana na 30 min, a po 3 godzinach za tego bana dostał bana za ab?

Dodałem nowego od razu jak dostałem info, nie sprawdzam wszystkiego 24/7. A ten ban za rc był edytowany nie przeze mnie więc tutaj to nie wiem.

Skargę odrzucam, bo rzeczywiście trochę tutaj było niedopowiedzeń. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]