Użytkownik∙ lypik000 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Imię: Damian Wiek: 18 lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Otóż dlaczego chcę zostać Opiekunem?Ponieważ byłem już opiekunem i chciałbym wspomóc serwerowi.Widzę że ten serwer nie ma opiekuna prawdopodobnie.Jestem aktywnym graczem na serwerze i przestrzegam regulamin.Chciałbym być teraz tutaj Opiekunem i wspierać finansowo. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:OnlyDD2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:tak byłem Znajomość amxx i panelu (0-10):7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):oczywiście że tak Coś o sobie:Witam serdecznie nazywam się Damian, i aktualnie mam 18 lat.Mieszkam w woj.Małopolskim nie daleko Krakowa.Moim zainteresowaniem jest sport oraz służby mundurowe.Jestem osobą miłą,spokojną oraz pomocną.Uwielbiam pomagać innym. Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 19 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Mozna dac szanse +wiek +hajsik +doswiadczenie +gt +dobre podanko powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Jestem na nie ponieważ opiekun jest już @Vixo i radzi sobie dobrze - GT nie widzę -Steam + składki - Brak aktywności na forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 19 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Ten co podania składa co 3 dni... Masakra Odrzucam z miejsca Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 19 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi