Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 11 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) 1. Nick: Mokry Lemur ! 2. Wiek: 24 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 8 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): GameTracker 6. BanID(https://banid.pl/): Banid 7. Steam ID: 0:1:6349167 8. Profil do konta Steam: Profil Steam 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak, ale jedynie przelewy. 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak. 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Adminem w CS'ie byłem już nie raz, DD2, 4FUN, CS:GO Mod itd. Przyda się ręka do pomocy, często potrzeba Admina gdy go nie ma, wiadomo każdy ma życie prywatne. Doświadczenia trochę nabrałem będąc graczem jak i Adminem. 12. Kontakt: Steam lub Forum 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak @ Dumbik Najwyraźniej przez tą 1 godzinę dziennie też czasami nie ma Admina i wtedy pojawia się taki Mokry Lemur ! Aktualnie pracuję na popołudniową zmianę, rano mając trochę obowiązków to staram się wbić chociaż trochę pograć przed pracą Mam 1 tydzień na rano, 1 tydzień popo i tak na zmianę, więc wracam na chatę gdy mam na rano i pogram te 2/3h @ old Nie mówię, że znam do perfekcji FTP, bo ostatni raz miałem z tym kontakt jakieś 5 lat temu 😃 Pamiętam jak wgrać pluginy, ale nie wiem czy Adminowi to potrzebne 😃 Edytowane 15 Listopada 2022 przez Mokry Lemur ! 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Zapraszam do wypowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Jestem na nie - Nie kojarzę cię za dobrze na serwerze - Widzę Cię rzadko na serwerze jak gram - Daj się poznać całej ekipie + Wiek + Steam Na tą chwilę jestem na nie ale życzę Ci powodzenia z mojej strony jak narazie na nie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 11 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) Często potrzeba admina gdy go nie ma, a kto umarł ten nie żyje. Jestem na nie. - nie kojarzę - nie znam zachowania - według mnie jest dobra aktywność adminów na serwerze. - grasz godzinę dziennie i mówisz ze nie ma admina Edytowane 11 Listopada 2022 przez paeel 1 2 2 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 11 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Jestem za okresem próbnym + Wiek + Steam + Chęci do pomocy + Znamy się długo 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 11 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 A ja tu wjezdzam na TAK! + Wiek - Brak admina + Argumenty + Podanie napisane bardzo estetycznie i ładnie +Składka +/- Przy komendach nie wiem do końca, poniewaz jak mozna znac amx na 8 jak sie admina nie mialo. Pozdławiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka nadmanganianpotasu Opublikowano 11 Listopada 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 22 minuty temu, M4TEO napisał: - Brak admina +/- Przy komendach nie wiem do końca, poniewaz jak mozna znac amx na 8 jak sie admina nie mialo. Przecież napisał, że miał admina? 2 godziny temu, Mokry Lemur ! napisał: 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Adminem w CS'ie byłem już nie raz, DD2, 4FUN, CS:GO Mod itd. Przyda się ręka do pomocy, często potrzeba Admina gdy go nie ma, wiadomo każdy ma życie prywatne. Doświadczenia trochę nabrałem będąc graczem jak i Adminem. Ja jestem za okresem próbnym. Od miesiąca gracz jest prawie codziennie na serwerze, ani razu nie został zbanowany, doświadczenie, steam, mikrofon, wiek. Wszystko na plus. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 11 Listopada 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Ja jestem na TAK + doświadczenie + Mikro + Składka + Aktywność + Znam Cię i polubiłem 🤗 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 11 Listopada 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) Podobnie jak ludzie wyżej, więcej przez Ciebie przemawia minusów niż plusów. Moim zdaniem powinni przyjmować ludzi co wyrabiają +/- 600 minut w tygodniu tydzień przed złożeniem podania jak i po, w ten sposób widać że osoba kandydująca na to stanowisko serio przyda się życiu serwera a nie mu zaszkodzi. Nie są potrzebni admini duchy. Moja ulubiona część: " często potrzeba Admina gdy go nie ma" Przypomnijmy, że grasz godzinę dziennie PS. Imo odpowiadanie na argumenty innych ludzi w podaniu od razu out. Edytowane 15 Listopada 2022 przez Dumbik 1 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 14 Listopada 2022 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Jestem za okresem próbnym + Steam + Doświadczenie z amx [1-10]: 8 rozumiem, że potrafisz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Szanuje. + GT systematyczne + Wiek + Brak banicji za kulturę. - Nie znam cię i totalnie nie kojarzę z serwera, dlatego ciężko jest mi tutaj coś więcej napisać, jeżeli chodzi o twoją kandydaturę, ale uważam, że każdy zasługuje na szansę, a gdy już dostaniesz kredyt zaufania to dobrze go wykorzystaj. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Przyjmuję na okres testowy. Odbierz rangę w odpowiednim dziale. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi