Torfowisko Torf Opublikowano 11 Listopada 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 1. Imię: Hubert 2. Wiek: 16 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Zależy od dnia, wiadome jest to że przez szkołę ten czas może być troszkę bardziej ograniczony. Lecz myślę że takim minimalnym progiem jaki stawiam to dwie godziny dziennie. Poza tym forum mam odpalone cały czas w tle, czy to na telefonie czy komputerze. Więc gdy sytuacja będzie tego wymagać mogę wejść na nie nawet podczas lekcji. 4. Co chciałbyś zmienić: Jak już nie dawno pisałem w moim poprzednim podaniu, nie widzę potrzeby robienia żadnych większych zmian. Moim zdaniem wszytko funkcjonuje bardzo dobrze oraz tak powinno się utrzymać. Jedyną taką małą drobnostką nad którą ktoś z wyżej administracji mógłby pomyśleć to odświeżenie emotek na ChatBoxie ponieważ niektóre z nich lagują chat dość często. 5. W czym chciałbyś pomóc: We wszystkim co należy do pracy moderatora: - Moderowanie tematów - Poprawianie ich treści oraz tytułów - Poprawie profilu użytkownika gdy będzie łamał regulamin - Pomoc użytkownikom forum - oraz karanie użytkowników za łamanie regulaminu 6. Dlaczego akurat ty: Jestem na tym forum już dość długo, ogarniam mniej więcej wszystko co tu się dzieje. Większość osób zna mnie dość dobrze. Zawsze gdy ktoś potrzebuje pomocy, to staram się mu pomóc jak tylko potrafię bądź umiem. Poza tym jestem jednym z najbardziej aktywnych użytkowników oraz spędzam tu mnóstwo wolnego czasu. 7. Staż na forum: Rejestracja: 27 stycznia 2021 roku. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Rangi moderatora nie posiadałem, lecz styczność z panelem miałem. 2 2 2 4 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 11 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) Sie wjeżdża Oczywiście na tak. +/- wiek . +Pomocny ( Zapytalem sie go o coś a ten w 2 minuty mi odpowiedzial ). +argumenty. +Staż. +Posty. +Aktywnosc. -(JEDYNY) nie posiadał moda. Pozdławiam Edytowane 11 Listopada 2022 przez M4TEO 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 11 Listopada 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 17 minut temu, Torf napisał: Jak już nie dawno pisałem w moim poprzednim podaniu, nie widzę potrzeby robienia żadnych większych zmian. To po co chcesz moderatora? 17 minut temu, Torf napisał: W czym chciałbyś pomóc: We wszystkim co należy do pracy moderatora: - Moderowanie tematów - Poprawianie ich treści oraz tytułów - Poprawie profilu użytkownika gdy będzie łamał regulamin - Pomoc użytkownikom forum - oraz karanie użytkowników za łamanie regulaminu Wymieniłeś wszystkie podpunkty z obowiązków moderatora nie mogłeś sam czegoś wymyśleć? bo jest chyba (3) moderatorów i oni bardzo dobrze się tym zajmują 21 minut temu, Torf napisał: Poza tym jestem jednym z najbardziej aktywnych użytkowników oraz spędzam tu mnóstwo wolnego czasu. No chyba nie bo nigdzie cie nie widać i to udowadnia też to : Oraz twoja aktywność na profilu ( Dzisiaj zagłosowałeś na serwery od miesiąca) A reszta twojej aktywnośći to napisanie "Sto lat", Siema Podsumowanie: +/- Wiek - Podanie - Aktywność ( Oprócz Chatboxu nic specjalnego) - Przyjęte skargi - Twoja reputacja na forum JESTEM NA NIE DZIĘKUJE I DOWIDZENIA 1 2 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 15 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Na tak + Kultura zawsze jest + Miły + Przejrzyste podanie +/- wiek (ale liczy się dojrzałość, którą u niego widać) Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 15 Listopada 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Jestem na TAK + Miły, kultura jest +/- wiek + Fajne podanko + STEAM + Aktywność na forum jak i na Chatboxie 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 16 Listopada 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Jestem na Nie -aktywność twoja jest bardzo słaba +wiek +/-doświadczenie Reasumując popraw aktywność i złóż swoje podanie później Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 18 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 - aktywność (w ostatnim czasie praktycznie wcale Cię nie ma) - doświadczenie - większość osób jest negatywnie nastawiona do twojej osoby + podanie + chęć poprawy Jestem na nie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Po naradzie z ekipą administracji oraz obszernych dyskusjach... no jakby to powiedzieć podanie zostaje przy... przy... *łyk drinka* przyjęte. Mocny okres próbny, administracja została wyposażona w lupy więc się pilnuj. 2 1 3 2 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi