Użytkownik geraldzik Opublikowano 12 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Nic : geraldzik Imię: Kamil Wiek: 35 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Opisz siebie:w garniturze i koszulach chodzę na codzień gram bo lubię od 99 w kafejkach tak się zaczeło Dlaczego akurat Ty?:gdyż takich ja mnie to już mało zostało a hamstwa nie zniese Doświadczenie:3 lata na cs*******cz jako redaktor Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):10/10 tylko co to ma do tego jak samo poprawia Przykładowy wywiad/artykuł: jeszcze bedzie czas ale z pasha wywiad zrobilem Kontakt: https://steamcommunity.com/id/geraldzik 880204498 3 2 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 12 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 (edytowane) xDDDD... Żarty żartami, ale pożartować można na chat boxie... - Argumenty XD - Wywiad/Artykuł -Staż 18 godzin XD Edytowane 12 Listopada 2022 przez M4TEO Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 12 Listopada 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Czy to jakiś żart? - dopiero się zarejestrowałeś na forum - nic na niego nie wniosłeś - podanie z D*** - opis JESTEM NA NIE Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 12 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 - Rejestracja wczoraj - Nie wypełniłeś wzoru do końca - Reklamujesz inna sieć - Jak już twierdzisz, że zrobiłeś jakiś wywiad, to daj do niego link, nikt nie będzie Ci wierzył na słowo 2 godziny temu, geraldzik napisał: Dlaczego akurat Ty?:gdyż takich ja mnie to już mało zostało a hamstwa nie zniese Co to ma do zostania redaktorem? 2 godziny temu, geraldzik napisał: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):10/10 tylko co to ma do tego jak samo poprawia Po prostu kurwa XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik geraldzik Opublikowano 12 Listopada 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 to co mialem w ocji doswiadczenie wpisacc? ze z wybrorczej qwa polaczki dahjciezyc a jak chcecie to was wynajde tak pro bono to tylko 0 i1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik geraldzik Opublikowano 12 Listopada 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 w sumie to nie trza mi tego gowna bo widze ze haty neca z kazdej strony ,.chcialem cos wprowaszic fajnego lecz ok podanie mozecie moje wywalic. a tak btw to maly staz mam bo qrwa wp.pl nie akceptujecie i 90% mnie kojarzy l. 3 macie sie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 12 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 3 godziny temu, geraldzik napisał: 10/10 tylko co to ma do tego jak samo poprawia 25 minut temu, geraldzik napisał: haty neca z kazdej strony ,.chcialem cos +ortografia/interpunkcja rzeczywiście 10/10 ^ +doświadczenie +wywiad z pasha same plusy jestem za okresem próbnym aha Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 12 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 jestem na tak +najlepszy kandydat +150kg wzrostu +wesołek +pomocny naura Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 12 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Na prośbę autora. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 12 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi