Użytkownik Project_Undead Opublikowano 13 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Cześć, cs nie działa mi na steamie, problem z OpenGL, po włączeniu gry wyskakuje taki komunikat: Cytat The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode Gdy zmienie grafikę na software gra się włączy, natomiast rozdzielczości nie dopasuję i nie mam możliwości zmiany kilku opcji, m.in zmiany ręki na prawą. Próbowałem zmienić parametr startowy na : Cytat -gl -32bpp natomiast nic to nie daję. Sterowniki mam zaktualizowane, moja karta : Cytat AMD Radeon (TM) R5 M330 Intel(R) HD Graphics 5500 Co ciekawe non steam działa bez zarzutu i odpala się przy ustawieniach grafiki OpenGL. Czy ktoś wie jak mogę to obejść? Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 13 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Jeśli nie masz najnowszych sterownikow do karty graficznej to ci żadne -gl -32bpp w startowe nie da. Na 99% ich nie masz ten temat kiedyś był wałkowany w google. Pobaw się rozdzielczościa, trybami zgodności ale nadal 99% zaisntaluj stery Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi