Użytkownik xyzz^ Opublikowano 13 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 na mapie ss2 mozna bic w mario, dlaczego? to bez sensu. ktos se stanie w mario i ma free kille na ludziach, ktorzy dopiero wchodza do mario. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 1 minutę temu, xyzz^ napisał: na mapie ss2 mozna bic w mario, dlaczego? to bez sensu. ktos se stanie w mario i ma free kille na ludziach, ktorzy dopiero wchodza do mario. W sumie to nie można. Cytat 15.Nie zabijamy w Mario. Wycinek z regulaminu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 13 Listopada 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 3 godziny temu, LAN_CIECHOCINEK2K2 napisał: W sumie to nie można. Wycinek z regulaminu. nie chodzi mi o regulamin, fizycznie można bić w mario, kiedyś sam to robiłem po dodaniu ss2, stawiasz bariere i tyle, nie pamietam jaka to komenda byla, ale to samo jest na respach, komus sie chyba zapomnialo 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Został wgrany inny plugin. Dzięki niemu nie można zabijać ludzi na respie również z innych części mapy. Oczywiście w mario też jest teraz strefa. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi