Użytkownik SLYWOMAN Opublikowano 13 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 1. Twój nick: SLY WOMAN 2. Co chcesz zmienić: system banowania graczy 3. Dlaczego chcesz to zmienić: bo zagraniczne serwery biją was na głowę? dla mnie to jest śmieszne jak sieć tak może działać, że osoby w UBT, które są niekompetentne i uja wiedzą, mogą wydawać werdykt czy ktoś gra czysto czy nie. Pluginy i ten wasz cały antycheat wiem z doświadczenia, że działa nieprawidłowo + te optyczne detektory to śmiechu warte. Plus pobudka osobista, gdyż zbanowano mnie niesłusznie. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): żadne pluginy co tylko obciążają serwery i wpływają na latencję. Proponuje brać przykład z zagranicznych serwerów i wprowadzić korzystanie z zewnętrznych programów do skanowania gracza w trakcie gry. https://www.wargods.ro/wcd/download.php Polecam ten program. Proces w skrócie jest taki, admin prosi o skan gracza. Tak prosi a nie od razu banuje i wrzuca do wora osób, które z automatu już są postrzegane jak oszuści. Oczywiście trzeba się upewnić czy gracz widzi prośbę o skan. Gracz ma np. 15 min na wrzucenie w konsole linku (say "link"). Oczywiście nie można w tym czasie wyjść z serwera, cs musi być odpalony, żeby nie można było usunąć cheatów z plików Counter Strike-a. Jeśli gracz wyjdzie to ban. Czyli jeszcze raz: pobieramy program WARGODS Cheat Defender. Klikamy skan, czekamy aż nam wygeneruje raport i link. Wyświetla się okienko, że raport został wygenerowany i link mamy w schowku automatycznie, klikamy ok. Wystarczy ctr+v i wkleić na serwer. Gotowe. Jeśli raport czysty gracz sobie dalej gra. Jeśli nie to banujemy. Przykład wygenerowanego raportu: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2493444 @ Trivor Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Płacz dalej o bana kochana. 1 3 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi