Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 13 Listopada 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Nick: PawełSzmit Imię: Paweł Wiek: 22 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4h Opisz siebie: Cześć, mam na imię Paweł, jestem tutaj dwa lata, interesuje się grami komputerowymi, zjawiskami nadprzyrodzonymi, telewizją i językami świata. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ pełniłem tą funkcję trzykrotnie na różnych sieciach, także na tej, za pewne niektórzy z Was mnie pamiętają 😊 Doświadczenie: Robiłem wywiady, udzielam się w kąciku redaktorskim, piszę bezbłędnie. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9 Przykładowy wywiad/artykuł: Na tej sieci możecie poszukać moje artykuły i wywiady 😊 Kontakt: STEAM, SERWERY, FORUM 2 5 2 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 13 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 + Wszystko niby na tak. Idealnie napisane z głową podanie. Chociaż jak dla mnie za dużo redaktorów na chwilę obecną. I z tego powodu na Nie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 13 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 za dużo redaktórów, na nie 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 13 Listopada 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 za dużo redaktórów, na nie zaczekaj kiedy ktoś odpadnie i będziesz miał miejsce 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 13 Listopada 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 (edytowane) Tak jak koledzy wyżej, dużo jest już redaktorów. Jeśli chciałbyś wnieść od siebie coś nowego, świeżego, to nie widzę żadnego problemu. W redakcji brakuje innowacyjności, czegoś odmiennego co przyciągnęłoby uwagę czytelnika. Obecni redaktorzy nie wychodzą poza strefę zagadki i pytania dnia. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii oceniłeś u siebie na 9, co czyni ją praktycznie bezbłędną i perfekcyjną a uwierz mi, każdemu zdarzają się wpadki. Edytowane 13 Listopada 2022 przez Dumbik 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 13 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 58 minut temu, PawełSzmit napisał: piszę bezbłędnie. Jak dla mnie byłeś słabym redaktorem, jestem na nie. ps. @ M4TEO @ BellaCiaoo @ Amelia2115 @ Dumbik Po co wy piszecie, że jest za dużo redaktorów, skoro rekrutacja jest otwarta? Redaktor naczelny chyba sam zdecyduje czy jest ich za dużo i zamknie rekrutacje. 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 13 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Jest nas już piątka, a w szóstce byłby jeden wielki harmider, szczególnie ze sprawdzaniem każdego z osobna czy wypełnia rzetelnie swoje obowiązki. Co innego by było gdyby było wiele rzeczy do wstawiania jak i zaangażowanie użytkowników w budowaniu większej aktywności w dziale redakcji. Coś tam widziałem że wstawiałeś, ale też się przewidziało parę rezygnacji: 14 minut temu, Drako napisał: co dziadulec @ Drako tutaj pokazał, a spoko by było gdyby nikt nie rezygnował po miesiącu. Spróbuj jak będzie wolne miejsce Odrzucam na chwilę obecną 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 13 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi