Użytkownik HSHSHSHSHS Opublikowano 15 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Nick z CS: HSHSHSHSHS Admin banujący: nie wiem Serwer: dd2 Data zdarzenia: dzisiaj Opis sytuacji: grałem, ktoś napisał coś że przedłużam skoki i czy chce bana na tyzień, po czym jeszcze chwile pograłem i wyszedłem z serwera aby zrobić sb kolacje, przychodze a w consoli coś takiego:You "have been banned from this server". i w consoli : "setinfo "_ah" "0" setinfo "_vgui_menus" "0" setinfo "_sc" "VALVE_0:4:612495187" setinfo "lang" "pl"" mógłbym usunąć i sb wejść ale to chyba byłby aktywny ban. Jak jest tak jak myśle że admin zbanował za przedłużanie skoków to chce oczywiście dowód, bo nie robiłem nic niedozwolonego. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): brak amxbans czysty Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): - 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 15 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Tak jakbyś tak zrobił, to dostałbyś za aktywnego wtedy, ale bana nie dostałeś od żadnego admina. Sprawdziłem Amxbansa i na ten nick steam_id/IP bana nie ma także, to już coś musi być z twojej strony wina. Widzę, że w konsoli wyskakuje ci setinfo. Masz może wykupione jakieś usługi na serwerze? Odnośnik do komentarza
Użytkownik HSHSHSHSHS Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 (edytowane) mam wykupione usułgi, paski setinfo w configu to jest ban na cfg, moge to usunąc i problemu nie będzie, więc jaka decyzja mam sb wejść czy czekać aż admin się jakiś zgłosi? w sumie nie ma w bansie to nie ma bana, jak dostane za ab to wyjdzie kto daje bany na cfg Jednak się myliłem, usunąłem te linijki z configu i problem jest nadal, wie ktoś co trzeba zrobic? ZMIANA IP POMOGŁA MOŻNA ZAMKNĄĆ SORY ZA NIEPOTRZEBNY TEMAT Edytowane 15 Listopada 2022 przez HSHSHSHSHS Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 15 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi