Użytkownik∙ DANIELZOOSS Opublikowano 17 Listopada 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 (edytowane) 1. Imię: Daniel 2. Wiek: 28 lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: od 3-7h w ciągu dnia, wiadomo niekiedy może coś wypaść, zwolnić się, będę starał się na pewno zmieścić w podanych ramach czasowych. 4. Co chciałbyś zmienić: Brak - zgłaszam się do sprzątania na forum, a co przyniesie przyszłość to się zobaczy, pomysły przychodzą z czasem. 5. W czym chciałbyś pomóc: Będę starał się utrzymać porządek oraz kulturę jaka obecnie panuje na forum. Będę starał się jako Moderator szukać błędów w tematach, no i oczywiście poprawiać, oraz oczywiście w przypadku urlopu innych moderatorów, będę starał się przejąć ich zadania do momentu gdy z urlopu nie wrócą. 6. Dlaczego akurat ty: Nie będę w tym punkcie sobie schlebiał i przypisywał plusów z kosmosu, po prostu znam swoją wartość i wiem, że przydam się jak nikt inny. Generalnie nigdy nie planowałem posiadania jakiejkolwiek rangi na tym forum, nadto bym powiedział, że na żadnym forum o tematyce CS'a. Dawno z tym skończyłem. W 1.6 nie gram regularnie od kilku lat, nic mnie praktycznie z tym nie łączy, po co miałbym w czymś takim przebierać? Zgłosiłem się prywatnie by postawić wszystko na nogi, jednak mimo iż mam w tym gigantyczną wiedzę, nie chciałem do tego już nigdy wracać. Nie chciałem mieć żadnych innych rang ani brać większego udziału w życiu forum. Swoją obecność na tej sieci traktuję jako wolontariat, zgłosiłem się by pomóc. 7. Staż na forum: 7 Lat ale na poprzedniej sieci nie u was. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak pełniłem kilkakrotnie, miałem dosyć spory zasób tego, na poprzedniej sieci. Moderator nie jest dla mnie niczym obcym, również nic trudnego. Chociaż wiadomo, że człowiek całe życie się uczy, więc pewnie warto będzie spróbować kolejny raz, kontakt z ludźmi to coś fajnego, poznawanie, pilnowanie. Ogólnie każdy powinien próbować! Uczmy się. Edytowane 17 Listopada 2022 przez DANIELZOOSS 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 17 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 + wiek + doświadczenie - wydaje mi się, że nikt Cie nie zna - nowe konto (masz tylko 3 posty) - 14 minut czasu online, gdzie wymagane jest 10 dni - konto pod podanie W dniu dzisiejszym jestem na NIE. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 17 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Podanie ładnie napisane, wszystko fajnie i w ogóle, ale jestem na nie Staż na forum - Konto pod podanie - Nie jestes znaną osobą na tym forum, gl 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 17 Listopada 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 na NIE - konto pod podanie - brak pomysłów na robienie czegokolwiek w moderacji - Nikt Cię nie zna, daj się poznać + wiek + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fuhrer Opublikowano 17 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 To podanie to chyba żart Wymagania: Minimalnie 18 lat, 10 dni online, Minimalnie 300 postów, Rozpoznawalność oraz aktywność, Znajomość ortografii i zasad pisowni, Wysoka kultura osobista, Brak ostrzeżeń na koncie. Z powyższych wymagań spełniasz chyba znajomość ortografii. na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 17 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Wymagania się kłaniają, nikt o zdrowych zmysłach tego nie przyjmie. 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 17 Listopada 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 (edytowane) @ Drako tymczasem Trivor: Ta? To pa tera Niestety nie znam Pana, więc zdziwiłem się co tu robi Pańskie podanie. Kolega wyżej wspomniał o wymaganiach, po coś muszą być, prawda? Nie przyjmą nikogo na egzamin np. na prawo jazdy kto nie ukończył wykładów i 30 godzin jazdy. Wracając do tematu, napisał Pan, że MOŻE poświęcić tyle i tyle czasu na forum, ale nie widziałem Pana szczerze w żadnym temacie - liczba postów i minut chyba to wyjaśniają. Cieszę się że jest Pan ambitną osobą, ale na pisanie takiego podania troszkę za wcześnie. Na początek proponowałbym zacząć od przywitania się na forum i ewentualnego czatowania na naszym forumowym czacie. Pozdrawiam cieplutko. Edytowane 17 Listopada 2022 przez Dumbik 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 17 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Na NIE - Nikt cie nie zna -Aktywność -Dni na forum -Konto pod podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 17 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Powiem tak. Podanie jest okej, widać że rozpisane tj. powinno być, ale na każdej sieci są wymagania To nie jest tak jak przy składaniu podania o pracę, że ktoś nowy, sprawdzi się go na rozmowie i będzie git przyjęty. Na forum musisz się bardziej poznać, po udzielać się np. na naszym czat boxie i nawet zainteresować się innymi kącikami, żeby przynajmniej było coś o tobie wiadomo. To jest największy minus, który podważa moją ocenę na negatywną. Daj się poznać innym i będzie git. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 18 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 - nowe konto - brak spełnionych wymagań - zerowa rozpoznawalność na forum - tak naprawdę jesteś randomową osobą 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi