Użytkownik Kacperek pożeracz odbytów Opublikowano 26 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 (edytowane) 1. Twój nick: Kacperek Pożeracz Odbytów 2. Nick oskarżonego: iMm*3r4 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: przed chwilą 5. Powód skargi: 6. Opis sytuacji: Najzwyczajniej w świecie przegrałem rundę i zostałem za to nazwany przez owego admina durniem. Odpisałem mu na jego własnym poziomie "Nie zesraj się pizdo" za co dostałem bana. Ban jest, krótki jednak chodzi tutaj o hipokryzję i krótkie przyrodzenie admina - w momencie, w którym sam mnie sprowokował mógłby zachować resztki godności i honoru i przynajmniej z bomby nie banować. Ban trwa godzinę ale o tej porze jest równoznaczny z zakończeniem mojej rozgrywki na dzisiaj. Królewicz sam sobie bana nie dał, równi i równiejsi PDW 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Edytowane 26 Listopada 2022 przez Kacperek pożeracz odbytów 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 @ iMm*3r4 ? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik iMm*3r4 Opublikowano 26 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 duren = jest to obraza zartobliwa pizda = to juz konkretniej ,co tu pisac rozpedzil sie to polecial na 5 min 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek pożeracz odbytów Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 (edytowane) 9 godzin temu, iMm*3r4 napisał: duren = jest to obraza zartobliwa pizda = to juz konkretniej ,co tu pisac rozpedzil sie to polecial na 5 min No to chyba pora regulamin zaktualizować, niech admin imm3r4 rozpisze nam, które obraźliwe słowa są dla niego żartobliwe, a które rzeczywiście obraźliwe. Pierwszy raz Cię wczoraj na oczy zobaczyłem, kolegami nie jesteśmy, więc zgodnie z ogólnie przyjętą definicją słowa dureń obraziłeś mnie tak samo jak ja i Ciebie. Definicję słowa dureń możesz z łatwością znaleźć w internecie, rozumiem że myślenie Ci nie idzie, ale z google chyba potrafisz korzystać? Edytowane 26 Listopada 2022 przez Kacperek pożeracz odbytów 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik iMm*3r4 Opublikowano 26 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 podkrecaj sobie w google co tam chcesz i regulaminy,elo dzieciak 3 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 @ iMm*3r4 obraza to obraza, nawet jeśli żartobliwa. Chociaż w sumie nie do końca skoro gracz napisał skargę. Ludzie są różni i jak niektórzy by machnęli ręką na taką odzywkę tak druga część Ci na to odpowie. Z racji, że to pierwsza przyjęta skarga na admina to tym razem kończy się na upomnieniu słownym tym bardziej, że nawet po tym co na forum zaprezentowaliście to godni siebie jesteście. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi