Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - iMm*3r4

Kacperek pożeracz odbytów

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: Kacperek Pożeracz Odbytów
2. Nick oskarżonego: iMm*3r4 
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: przed chwilą
5. Powód skargi: 
6. Opis sytuacji: Najzwyczajniej w świecie przegrałem rundę i zostałem za to nazwany przez owego admina durniem. Odpisałem mu na jego własnym poziomie "Nie zesraj się pizdo"  za co dostałem bana. Ban jest, krótki jednak chodzi tutaj o hipokryzję i krótkie przyrodzenie admina  - w momencie, w którym sam mnie sprowokował mógłby zachować resztki godności i honoru i przynajmniej z bomby nie banować. Ban trwa godzinę ale o tej porze jest równoznaczny z zakończeniem mojej rozgrywki na dzisiaj. Królewicz sam sobie bana nie dał, równi i równiejsi PDW

7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): image.thumb.png.bd69b1a88515346a07cbb0f95b924f1f.png

Edytowane przez Kacperek pożeracz odbytów
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

duren = jest to obraza zartobliwa

pizda = to juz konkretniej ,co tu pisac rozpedzil sie to polecial na 5 min

• WTF 1
  • Użytkownik
9 godzin temu, iMm*3r4 napisał:

duren = jest to obraza zartobliwa

pizda = to juz konkretniej ,co tu pisac rozpedzil sie to polecial na 5 min

No to chyba pora regulamin zaktualizować, niech admin imm3r4 rozpisze nam, które obraźliwe słowa są dla niego żartobliwe, a które rzeczywiście obraźliwe.  Pierwszy raz Cię wczoraj na oczy zobaczyłem, kolegami nie jesteśmy, więc zgodnie z ogólnie przyjętą definicją słowa dureń obraziłeś mnie tak samo jak ja i Ciebie. Definicję słowa dureń możesz z łatwością znaleźć w internecie, rozumiem że myślenie Ci nie idzie, ale z google chyba potrafisz korzystać?

Edytowane przez Kacperek pożeracz odbytów
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1

@ iMm*3r4  obraza to obraza, nawet jeśli żartobliwa. Chociaż w sumie nie do końca skoro gracz napisał skargę. Ludzie są różni i jak niektórzy by machnęli ręką na taką odzywkę tak druga część Ci na to odpowie. 

Z racji, że to pierwsza przyjęta skarga na admina to tym razem kończy się na upomnieniu słownym tym bardziej, że nawet po tym co na forum zaprezentowaliście to godni siebie jesteście.

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • WTF 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]