Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hana_Montana Opublikowano 27 Listopada 2022 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 (edytowane) Postanowiłem rozpocząć nowe serię, ciekawostek, w które będziecie w nich uczestniczyć. Będą to ciekawostki o użytkownikach naszej sieci. Dzisiaj zapytałem użytkowników, jak się znaleźli na Strefie Skilla. A więc zaczynajmy. @ Drako [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] Kiedyś naszła mnie nostalgia i miałem ochotę pograć na jakimś surfie rpg. Znalazłem ten, chwile pograłem i postanowiłem napisać podanie na admina. @ Vashka [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] Na strefę dołączyłem podczas szukania serwera do CS 1.6 na necie. Tak się złożyło, że na cs-setti znalazłem only DD2 #2 bo było w proponowanych serwerach. Chciałem spokojniejszy serw z mniejszą ilością osób, nie jak na #1 obecnie, że max prawie cały czas. Tam dostałem SS'y za "pro" granie i trafiłem na forum strefy aby wstawić screen'y i zostałem na stałe pewnie jak większość z nas tutaj. Koniec 😄 @ wujas_ [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] Szukałem sobie ogarniętego serwera ONLY DD2 na platformie CS 1.6. Zacząłem pogrywać na serwerze właśnie z Strefy Skilla i postanowiłem zostać na dłużej, dlatego też założyłem konto na forum. @ K3IC4M [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] Dołączyłem do kuzyna który grał na jednym z serwerów. @ ^Apple^ [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] Więc tak na sieć jestem w sumie dzięki @ W/S/A/D , on grał już szybciej na serwerze OM #2. W pewnym momencie napisał mi, abym wbił tam postrzelać, ja jakoś nigdy nie lubiłem grać na serwerach społeczności w cs:go. No ale jednak wbiłem, trochę pograłem, no i aż dla testu chciałem spróbować vipa na serwerze, a w tamtym momencie jeszcze było takie coś jak 3-dniowy darmowy vip, do odebrania na forum, no i w sumie tylko dlatego założyłem konto na strefie, a jak już było dalej, to każdy chyba wie. @ Krip [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] Chętnie na nie odpowiem. Z tego co pamiętam szukałem dobrego i grywalnego serwera Only DD2. Wbiłem na cssetti w poszukiwaniu jakieś perełki no i znalazłem naszego kozackiego daścika . @ Zoniuk [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] Na początku mojej "kariery" z cs go grałem same mm i wingmany ale potem zacząłem szukać czegoś więcej i szukałem różnych serwerów a z tego powodu, że lubiłem bardzo grać z awp to po prostu szujałem serwerów z awp. Szukałem i szukałem aż znalazłem sieci StrefaSkilla i gram na serwerze OnlyAwp#2 już około rok i serdecznie polecam tam zawitać @ Amelia2115 [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] Hejka na forum trafiłam przez cod moda serwer mnie zainteresował i jakoś tu jestem. @ RudziaA [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] A kuku 😁 O kurde 😅 a to całkiem przypadkiem wyszło. Mianowicie miałam problem z wejściem na serwer DD2 😅 I weszłam na forum by mi pomogli rozwiązać problem 😊 I się tak już ponad rok zasiedziałam tutaj .😅 @ Forever [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] Na strefę skilla dołączyłem szukając nowego forum po odejściu ze starego, i został mi polecony. Obczaiłem, spodobało mi się więc postanowiłem, że zostane (jest to przed moją przerwa oczywiście). @ HABUDDA [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] Nic szczególnego w sumie, grałem sobie na różnych serwerach i jakoś tak wyszło, że tutaj zostałem na dłużej. Niestety nie ma tutaj żadnej ciekawej historii. @ RĄSIA [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] Szukałem serwera do popykania i jakoś tak trafiłem tutaj. @ Torf [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] A więc tak, zaczęło się to od serwera 5vs5 (nie ma go już tu), po kilku spędzonych godzinach na serwerze, postanowiłem złożyć podanie na admina. Za pierwszym razem nie udało mi się to, lecz po kolejnej próbie dostałem się na to stanowisko. Po pewnym czasie, gdy zacząłem coraz bardziej ogarniać forum, zaczęło mi się tu podobać coraz bardziej. Uświadomiłem sobie że jest to najlepsze forum na jakim dotychczas byłem, dlatego planuje tutaj pozostać. @ Pupciassienkas [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] Przez użytkownika Tery. @ tak. [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] Siemano, a powiem Ci, że całkiem przypadkowo. Po powrocie do cs 1.6 szukałem serwera jakiegoś fajnego, grywałem wcześniej na dd2. Pomyślałem sobie, że na codzie bym pograł i znalazłem tego 201 i tak się zaczęła moja przygoda tutaj A dodam jeszcze tyle, że grałem na tej sieci jakieś 2 latka temu może 2.5. @ sh1nga [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci, StrefaSkilla? [O] Na forum dołączylem przypadkowo z dwójką znajomych gdy był jeszcze inny właściciel, niestety po minucie skończyło się to permem. Minął niecały rok gdy koleżanka wraz z junior adminem załatwili mi możliwość odpracowania UB. Oceniajcie czy chcecie więcej takich ciekawostek, kiedy wy się wypowiadacie! Możecie mi podsyłać na pv, ciekawe tematy, żebym zapytał oto użytkowników. To na tyle, gdy seria się spodoba będzie dalej ciągnięta. Edytowane 27 Listopada 2022 przez Hana_Montana 9 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 27 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Fajne, bardzo fajny pomysł. Oby tak dalej! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Ciekawy pomysł. Może być tego więcej jak najbardziej za 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 27 Listopada 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 27 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Bardzo dobry pomysł. 😀 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 27 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Fajny pomysł i wykonanie.Dzięki za możliwość wzięcia udziału w projekcie, ciągnij dalej 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 12 godzin temu, Vashka napisał: Fajny pomysł i wykonanie.Dzięki za możliwość wzięcia udziału w projekcie, ciągnij dalej Podpisuje się pod tym, no i dziękuję za tą wypowiedź 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 28 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Pomysł ciekawy, wykonanie również! 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 28 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 O ile pytania będą ciekawe, to seria może być całkiem fajna. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 28 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Dobra robota! 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 28 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Noo teraz to jebnąłeś dobrym pomysłem. Dobra robota 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 28 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Nooo i to jest pomysł... Tez chce taki wywiad Hihihihi... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 28 Listopada 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Dobra robota i bardzo fajny pomysł na ciekawostki 🙂 Dziękować za wzięcie udziału 😊 1 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Super robota fajnie to wszystko wyszło 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 29 Listopada 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Zaje fajne rób tego więcej 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi