Premium Vashka Opublikowano 28 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 1. Twój nick: Vashka 2. Co chcesz zmienić: Może trochę fantazja mnie poniosła ale chciałbym zapytać czy dało by się zrobić takie coś aby bronie pozostawione przez graczy po śmierci czy to swoich czy to przeciwnika dało się podnosić wraz ze skinem, który ostatni użytkownik posiadał.Myślę, że działało by to też jako swoista reklama skinów których dany gracz jeszcze nie posiada albo nie posiada ich wcale.Czyli na np padnę z Blue Laminate i gracz, który podnosi po mnie broń ma właśnie taki skin do czasu aż padnie.Później miałby ten który ustawił na stałe np kupując broń na początku rundy. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Aby wprowadzić coś nowego na serwer. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): To taki bardziej pomysł, ale może istnieje taki plugin nwm Jak lipa to do kosza ten pomysł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik iMm*3r4 Opublikowano 28 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 powiem w skrocie. "malo CI lagow" ? zasmiecanie serwa.. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 28 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 To ma być stary poczciwy CS 1.6, a nie przekombinowane mody. I tak na ten moment na serwerze jest od zasrania pluginów które "urozmaicają" rozgrywkę, więc oczywiście dla mnie zbędne. To co jest na ten moment na serwerze w zupełności wystarczy przynajmniej dla mnie, ale wiadomo każdy ma swoją opinię na ten temat . Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 28 Listopada 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Niestety, pomysł odpada. Mi się poprostu podoba, jak zbieramy StatTrack do broni. 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 28 Listopada 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Okej, @ Krip zamknij proszę temat bo nic tu nie zdziałamy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 28 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi