Użytkownik∙ dasnfsa Opublikowano 20 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Nick z Cs'a: s2atan Admin banujący: 我是米哈爾 Serwer: 145.239.236.14:27160 Data zdarzenia: 18:49 20.12.2018r. Opis sytuacji: Gram sobie raz na jakiś czas zawsze normalnie wszystko było okej, a teraz wchodzę gram chwilę i dostaje bana nie wiem nawet za co? Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin . [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : s2atan [AMXBans] Reason : ' ab ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 253594 ' [AMXBans] Your IP : ' 5.173.153.13 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza
Użytkownik cosmo6 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Wczoraj dostałeś ssy które ci robiłem. Wbiłeś na serwer więc sobie sprawdziłem na forum czy je wystawiłeś okazało się że niestety nie także nie wiem w jakim celu stworzyłeś ten temat Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dasnfsa Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Jakie ssy jak ja wczoraj nawet nie grałem człowieku? Odnośnik do komentarza
Użytkownik cosmo6 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 To mówisz że zmyśliłem historię o SS'ach tylko po to aby Cię zbanować za aktywnego? Mam lepsze rzeczy do roboty niż banowanie ludzi za dosłownie nic ,a SSy robiłem na oczach @Smuszinio oraz @lambda1337ru więc raczej nie mam halucynacji albo psychozy 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Tak jak pisałem Ci na ChatBoxie, pisałem na u@, żeby Cię sprawdzili bo coś mi w Twojej grze nie pasowało. Właśnie pobrałem kilka demek i lecę szukać ssów Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dasnfsa Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Gościu ale powiedz jak robiłeś jak ja nawet wczoraj nie grałem? Odnośnik do komentarza
Użytkownik cosmo6 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Chłopie ,no jest Ci mówione że BYŁEŚ wczoraj na serwie i GRAŁEŚ (+dodatkowo kłóciłeś się z jakimś ziomkiem na sayu) i podczas Twojej świetnej gry ,zrobiłem ci SS'y których nie wstawiłeś. Nie chce mi się 40 razy pisać tego samego. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 No to tak: 1. http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-1812191846-de_dust2_snow-1545241560-1545243360.zip Tutaj wypisałem tylko jedną podejrzaną akcję, a dokładniej: 26:14 dolny, "flick" 2.http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-1812191917-de_dust2_snow-1545243420-1545245220.zip Tutaj mam już więcej do powiedzenia: 18:13 - ojj trzęsiesz się 18:49 - celownik CI się blokuje na typeczka przez bramę 19:53 - shake shake 19:58 - chwilowy skok na model typa 21:40 - znowu się trzęsiesz :V +/- 23:56 - dostajesz banicje ( Tutaj Trivor musiałby logi sprawdzić bo na hltv nie wyświetla się banicja ) Moim zdaniem spalony Dołączam SS z hltv nr. 2, w którym wyraźnie widać wszystkich wyżej wymienionych, a zwłaszcza Ciebie https://www57.zippyshare.com/v/qUkPhPSk/file.html 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dasnfsa Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Tylko powiedz mi jak to jest możliwe jak ja nie grałem wczoraj? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dasnfsa Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Na jakie ip jest wczorajszy ban? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Tego to akurat nie wiem:p Odnośnik do komentarza
Użytkownik Akrapovic Opublikowano 20 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) W sumie ta,tak samo jak ja bym wbił na nick kolegi i grał na np: sh itp. dostał bym bana i on by wszedł i też dostał za AB. a z drugiej strony ip można zmienić i się odbbanować i mówić,że to nie ja Edytowane 20 Grudnia 2018 przez I Seee Youuu` 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dasnfsa Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 No to skąd niby pewność że to ja, to tak jakbym ja teraz nie mając bana w csie zmienił nick na Smuszinio i grał odpalony po czym dostałbym bana na swoje ip, a wchodząc następnego dnia ty jako prawdziwy Smuszinio dostałbyś aktywnego bana na swoje za to że osoba o takim nicku już dostała bana 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dasnfsa Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Wyprzedziłeś mnie ale o to samo mi chodzi, a piszę od kilku godzin że dopiero dzisiaj zagrałem bo wczoraj mnie nie było Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dasnfsa Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 @I Seee Youuu` nie wiem tylko czy w moim przypadku, ponieważ mam kablem internet poprowadzony do kompa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 21 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 W bansie nie widzę żadnego bana z ss'ami owego gracza. Także admin, proszę wyjaśnić tę sprawę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik cosmo6 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 No ludzie uważacie mnie za debila czy jak? XD Dwóch innych graczy potwierdza że SSY BYŁY ROBIONE i dodatkowo nawet @Smuszinio rozpisał demko s2atan'a i pisał w wątku o tym jak było. W bansie nie ma bana, a to przepraszam ode mnie zależy? Opiekowałem się w tym momencie serwerem i widziałem (nie tylko ja) podejrzane zagrania u owego gracza także robiłem co do mnie należy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik cosmo6 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 W serwerowej konsoli nie można sprawdzić tego że był ten ban? Można tylko trzeba chęci. Odnośnik do komentarza
Użytkownik cosmo6 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Również sprawdziłem sobie w bansie kilka innych starszych baników które dawalem i również ich nie ma. (Przykład gracz "L E G I T E" za klatki dostał bana na 5min lub gracz "I <3 Skilluj <33" który dostał również SS'y ale żaden ban za SS'y się nie wyświetla) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dasnfsa Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Jak ja nie grałem tego dnia nawet, randomowo chyba rozdajesz te bany nie wiem drugi dzień nie mogę grać bo coś odwalasz typie Odnośnik do komentarza
Użytkownik cosmo6 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Nom randomowo rozdaje bany masz rację ziomek XDDDDDDDDD Nie wnosisz nic do tematu tak btw. Proponuje coś przedsięwziąć gdzyż takie pisanie o gównie nie ma sensu. Konsoli serwera sam sprawdzić nie mogę a usprawiedliwiać się niczym nie będę gdyż robilem to co do mnie należy. Może rzeczywiście ktoś się podszył pod Ciebie ale ja tego nie wiem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 21 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 @AdeK @DyLu @Kamilek @Vixo @Trivor jaka decyzja? Gownoburza wyszła i tyle Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Grudnia 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Bana nie ma w bansie więc bana nie dało(no albo ktos usunal) Wgram na serwer zaraz zeby zapisywalo logi z robionych SS. No teraz niestety dajemy UB. Jesli uwazacie, ze jest spalony to rozpiszcie demko w Zglos czitera lub zrobcie ssy @F4NTOM daj mu ub 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 21 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi