Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UB] Odwołanie od bana

dasnfsa

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z Cs'a: 

s2atan

Admin banujący:

我是米哈爾

Serwer:

145.239.236.14:27160

Data zdarzenia:

18:49 20.12.2018r. 

Opis sytuacji:

Gram sobie raz na jakiś czas zawsze normalnie wszystko było okej, a teraz wchodzę gram chwilę i dostaje bana nie wiem nawet za co?

Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php)

Wycinek bana z konsoli: 

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin . 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : s2atan 
[AMXBans] Reason : ' ab ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 253594 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 5.173.153.13 ' 
[AMXBans] =======================================

• Użytkownik

Wczoraj dostałeś ssy które ci robiłem. Wbiłeś na serwer więc sobie sprawdziłem na forum czy je wystawiłeś okazało się że niestety nie także nie wiem w jakim celu stworzyłeś ten temat xD

• Użytkownik

To mówisz że zmyśliłem historię o SS'ach tylko po to aby Cię zbanować za aktywnego? Mam lepsze rzeczy do roboty niż banowanie ludzi za dosłownie nic ,a SSy robiłem na oczach @Smuszinio oraz @lambda1337ru więc raczej nie mam halucynacji albo psychozy ^^

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Tak jak pisałem Ci na ChatBoxie, pisałem na u@, żeby Cię sprawdzili bo coś mi w Twojej grze nie pasowało. Właśnie pobrałem kilka demek i lecę szukać ssów :P 

• Użytkownik

Chłopie ,no jest Ci mówione że BYŁEŚ wczoraj na serwie i GRAŁEŚ (+dodatkowo kłóciłeś się z jakimś ziomkiem na sayu) i podczas Twojej świetnej gry ,zrobiłem ci SS'y których nie wstawiłeś. Nie chce mi się 40 razy pisać tego samego.

• Zasłużony

No to tak: 

1. http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-1812191846-de_dust2_snow-1545241560-1545243360.zip 

Tutaj wypisałem tylko jedną podejrzaną akcję, a dokładniej: 26:14 dolny, "flick" 

2.http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-1812191917-de_dust2_snow-1545243420-1545245220.zip 

Tutaj mam już więcej do powiedzenia:

18:13 - ojj trzęsiesz się

18:49 - celownik CI się blokuje na typeczka przez bramę :) 

19:53 - shake shake 

19:58 - chwilowy skok na model typa

21:40 - znowu się trzęsiesz :V 

+/- 23:56 - dostajesz banicje ( Tutaj Trivor musiałby logi sprawdzić bo na hltv nie wyświetla się banicja :| ) 

Moim zdaniem spalony :) 

Dołączam SS z hltv nr. 2, w którym wyraźnie widać wszystkich wyżej wymienionych, a zwłaszcza Ciebie :P 

https://www57.zippyshare.com/v/qUkPhPSk/file.html 

• Super 2
  • Zasłużony

Tego to akurat nie wiem:p

• Użytkownik

W sumie ta,tak samo jak ja bym wbił na nick kolegi i grał na np: sh itp. dostał bym bana i on by wszedł i też dostał za AB. 

a z drugiej strony ip można zmienić i się odbbanować  i mówić,że to nie ja :)

Edytowane przez I Seee Youuu`
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

No to skąd niby pewność że to ja, to tak jakbym ja teraz nie mając bana w csie zmienił nick na Smuszinio i grał odpalony po czym dostałbym bana na swoje ip, a wchodząc następnego dnia ty jako prawdziwy Smuszinio dostałbyś aktywnego bana na swoje za to że osoba o takim nicku już dostała bana

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Wyprzedziłeś mnie ale o to samo mi chodzi, a piszę od kilku godzin że dopiero dzisiaj zagrałem bo wczoraj mnie nie było

• Użytkownik∙

W bansie nie widzę żadnego bana z ss'ami owego gracza. Także admin, proszę wyjaśnić tę sprawę.

• Użytkownik

No ludzie uważacie mnie za debila czy jak? XD Dwóch innych graczy potwierdza że SSY BYŁY ROBIONE i dodatkowo nawet @Smuszinio  rozpisał demko s2atan'a i pisał w wątku o tym jak było.  W bansie nie ma bana, a to przepraszam ode mnie zależy? Opiekowałem się w tym momencie serwerem i widziałem (nie tylko ja) podejrzane zagrania u owego gracza także robiłem co do mnie należy. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

W serwerowej konsoli nie można sprawdzić tego że był ten ban? Można tylko trzeba chęci.

• Użytkownik

Również sprawdziłem sobie w bansie kilka innych starszych baników które dawalem i również ich nie ma. (Przykład gracz "L E G I T E" za klatki dostał bana na 5min lub gracz "I <3 Skilluj <33" który dostał również SS'y ale żaden ban za SS'y się nie wyświetla)

• Użytkownik∙

Jak ja nie grałem tego dnia nawet, randomowo chyba rozdajesz te bany nie wiem drugi dzień nie mogę grać bo coś odwalasz typie 

• Użytkownik

Nom randomowo rozdaje bany masz rację ziomek XDDDDDDDDD Nie wnosisz nic do tematu tak btw. Proponuje coś przedsięwziąć gdzyż takie pisanie o gównie nie ma sensu. Konsoli serwera sam sprawdzić nie mogę a usprawiedliwiać się niczym nie będę gdyż robilem to co do mnie należy. Może rzeczywiście ktoś się podszył pod Ciebie ale ja tego nie wiem.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

Bana nie ma w bansie więc bana nie dało(no albo ktos usunal)

Wgram na serwer zaraz zeby zapisywalo logi z robionych SS. 

No teraz niestety dajemy UB.

Jesli uwazacie, ze jest spalony to rozpiszcie demko w Zglos czitera lub zrobcie ssy

@F4NTOM daj mu ub

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Gracz Odbanowany.

QYJRfSJ.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]