Użytkownik SADZIK Posted December 1, 2022 Użytkownik Share Posted December 1, 2022 (edited) Twój nick na serwerze: s. Nick admina banującego: @ Forever Dostałeś bana, gaga czy muta?: perm Czas oraz data bana: 12-01-22 19:32 Serwer na którym dostałeś bana: OM2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): do prima aprillis jeszcze 5 miesiecy Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:167123387&advType=steamid Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/SADZ1K/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: ////////// to co @ Forever 24h na rozpisanie Chociaz 1 czasowke z tego gowna wyciagnij. Juz Grross mogl banowac jak sie meczyl tak dlugo na tym spectatorze, a nie woła wszystkich adminów do pomocy. Tyle płaczków to ciężko zgadnąć, który to mógł być Edited December 1, 2022 by SADZIK 9 Link to comment
Użytkownik Forever Posted December 1, 2022 Użytkownik Share Posted December 1, 2022 (edited) Jutro wrócę ze szkoły o 17-18 rozpisze. edit: Najpierw dowiedz się kto woła admina, a nie od razu na grosa mówisz ;). 6:39 wchodzisz na bs i z kosą, nic nie sprawdzasz żadnych miejscówek tylko od razu lecisz do jungli, gdzie akurat był jakiś chłop. około 18:00 wcześniej chodziłeś z kosą po apartach, teraz gdy dojechał nagle idziesz z kałachem (przykład 22:13, gdy idziesz z nożem nic nie sprawdzając czy może już dojechał aparty i kampi.). 19:29 może tak grasz, że pestkujesz w głowę od razu jak wychylasz , ale napisze na wszelki ;). 19:53 nagle gdy ziomek z awp wychyla to ty się chowasz, zresztą nie pierwszy raz więc coś duży zbieg okoliczności. Około 22:20 skracasz jak wyżej w przykładzie aparty na kosie, i sajdu też nie sprawdzasz czy gdzieś się nie schował, a nie sądzę żeby którakolwiek osoba byłaby pewna, że nikogo tam nie ma, po czym wskakujesz do kuchni i wyciągasz kałacha, z czego akurat wychodzi osoba z jungli i masz łatwego fraga, poprzez wyciągnięcie kałaszka. 24:10 nie jestem pewien, czy ja osobiście bym zobaczył, ale możliwe że masz nie wiem jaśniejszy ekran czy coś i po prostu kątem go zobaczyłeś. Podsumowując całe demko, grałeś bardzo dziwnie. Biegałeś sobie dużo razy z kosą, nie patrząc czy ktoś mógłby dojechać czy kampić na którymś z bs'ów czy kątach mapy. Wiele razy miałeś wręcz perfect timeing na wychylanie/chowanie się przed przeciwnikami, co skłoniło mnie do nadania Ci bana. Tego, że w większości rund stałeś z 30 sekund na respie nic nie robiąc nie komentuje, bo nie jest to sprawa którą powinienem rozpisywać. BH również, znam osoby które potrafią bez wspomagaczy robić dobrego BH, więc nie wykluczam, że też umiesz. Decyzje zostawiam UBT, według mnie zbyt wiele zbiegów okoliczności. @ svx. Edited December 2, 2022 by Forever 2 1 1 Link to comment
Użytkownik svx. Posted December 1, 2022 Użytkownik Share Posted December 1, 2022 (edited) No to czekamy edit. 6:39 - fakt nie sprawdził bs imo zaryzykował, słyszał jak gostek z jungli walnął kosą. -b 18:00 - No ja tu nie widzę żadnej dziwnej akcji. -b 19:29 - -b 19:53 - no tu fakt, dziwne +/-b 22:20 - tak samo +/-b 24:10 - no widział broń -b Podsumowując, nawet jakbym chciał to nie mam się do czego przyczepić. Oczywiście UB. Edited December 2, 2022 by svx. 1 Link to comment
Recommended Posts