Użytkownik∙ KLAKSON Opublikowano 1 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Nick z CS:KLAKSON Admin banujący:AntyKonfident Serwer:COD Data zdarzenia: 01.12.22 Opis sytuacji:ban za ip które było zbanowane, używam vpn żeby ukryć moje prawdziwe ip i trafilem na zbanowane chyba. Czemu sie pozbywacie nieszkodliwych graczy? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina AntyKonfident. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : KLAKSON [AMXBans] Powod : ' ab peter smasher ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.twojastrona.com [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 734536830 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.242.77.93 ' [AMXBans] =============================================== Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1287 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edit: moje prawdziwe ip 84.17.55.24 Edit 2: Martynka zacznę od tego "Odrzucam. Może zacznij od niższych rang." Sprawa wygląda tak, że ja na serwer wchodziłem za każdym razem na innym ip - korzystam z ProtonVPN (po to właśnie żeby moje ip nie było znane aż do teraz). Ja nie rozumiem twojej wypowiedzi, jak możesz uważać, że programy do zmiany ip nie działają na steam bo jest valve anty cheat? To nie ma nic do rzeczy a wejść na swoim prawdziwym ip nie mogę dlatego bo dostałem bana na steam ID. czego nie rozumiesz kibitko? @ Martyynka Edit 3: "*edit* + dodaje ze VPN'y wytwarzają automatycznie ip które nie istnieje nigdzie na świecie tworzy nowe więc nie pierdol że trafiłeś na zbanowane XDD *edit* @ KLAKSON w tym rzecz że mimo zmiany ip przez program Valve zapisuje ip które nie jest wygenerowane przez VPN'a" Nie no spoko XD Chuj z tym że już tak gram od jakiś 3 tygodni XD Edit 4: Ostatnie zdanie w twoim kierunku @ Martyynka bo widzę, że się nie dogadamy - to jest właśnie ten rocznik 2003+ (gówniarstwo tzw). Doucz się trochę jak działają VPNy, przetestuj może zrozumiesz i wtedy pogadamy Edit 5: Kurwa no miał być koniec no ale muszę: "*edit* @ KLAKSON w tym rzecz że mimo zmiany ip przez program Valve zapisuje ip które nie jest wygenerowane przez VPN'a + Steam ID tym bardziej się nie zmienia wraz z ip" XDDD Edytowane 1 Grudnia 2022 przez KLAKSON 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Martyynka Opublikowano 1 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) może nic nie wniosę ale cos mi nie pasi Gdy jeszcze rok temu byłem Adminem oraz ubt to każdy z ekipy wiedział jedno: *edit: nietu xD" programy typu vpn nie działają na serwery którę mają wbudowane Valve-Antycheat'a chodzi mi o to co wyświetla się w Informacji o serwerze dokładnie Valve AntyCheat-Secure albo NotSecure na strefie jest to obiete tą blokadą dlatego żeby zmienić ip jedyne sposoby to: 1.Cheat Multihack z wbudowaną zmianą IP (Manual oraz Auto/Manual działa tak że samemu ustawia się ip w Cheacie przeważnie się wybiera/Auto działa tak że IP zostaje zmieniane Automatycznie co jakiś czas lecz gdy jest ta blokada Valve Secure to IP z multihacka jest jedno "randomowe* dlatego funkcja Auto sie nie przydaje bo i tak serwer wykryje że masz bana 2.CheatEngine program umożliwiający zmienianie danych w grach *integruje w pliki serwerów jesli chodzi o cs1.6/go* działa on tak że kopiuje sie swoje ip wkleja do porgramu po czym zmienia się jednostke z np. "83.242.77.93" na "2" po czym zostaje ustawione inne ip przez program wtedy ma się tak jakby 2ip w grze i zbanowane zostają oba dlatego @ KLAKSON nie może wejść nawet z prawdziwego ip. *edit* + dodaje ze VPN'y wytwarzają automatycznie ip które nie istnieje nigdzie na świecie tworzy nowe więc nie pierdol że trafiłeś na zbanowane XDD Jeśli nie rozumiecie zapraszam jutro po godzinie 18 na discorda/ts3 to wytłumaczę to jakoś inaczej *edit* @ KLAKSON w tym rzecz że mimo zmiany ip przez program Valve zapisuje ip które nie jest wygenerowane przez VPN'a + Steam ID tym bardziej się nie zmienia wraz z ip *edit* Edit 2: Martynka zacznę od tego "Odrzucam. Może zacznij od niższych rang." xDD na strefie angażuję się od niedawna mozna powiedziec że jestesmy tu nowi Admina nie miałam tu+ napisał dlatego żebym odrazu nie startowała do ubt tylko zaczeła od admina czy coś >>Use Brain<< ___________________________________________________________________________________________________ Gracz [240km/h] Martyynka:* został zbanowany permanentnie Powód: Masz kutasa Edytowane 1 Grudnia 2022 przez Martyynka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KAKAROT Opublikowano 2 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Martyynka napisał: programy typu vpn nie działają na serwery którę mają wbudowane Valve-Antycheat'a chodzi mi o to co wyświetla się w Informacji o serwerze dokładnie Valve AntyCheat-Secure albo NotSecure na strefie jest to obiete tą blokadą System valve ac jest na 99% serwerów. Brak ochrony oznacza, że możesz wejść na serwer z blokadą vac. Bzdurę napisałeś bo normalnie można korzystać z vpn na każdym serwerze i prawidłowo ukrywa twoje ip, wszędzie. Nie potrzebne do tego żadne haxy, wystarczy wejść na stronę z kradzionymi kontami do różnych portali i załatwić sobie dostęp do konta shark vpn. Nie wiem skąd ta zacna teoria, ale nie rozprowadzaj fałszywych informacji. Mogę dostać Warna za offtop, pozdro. Edytowane 2 Grudnia 2022 przez KAKAROT 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi