Zasłużony Apple Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Odpowiedzi: @ Hana_Montana [P] Ile masz lat? Od niedawna 20 [P] Masz dziewczynę? Nie, aczkolwiek... [P] Matematyka czy Polski? Chyba matma [P] Kogo najbardziej nie lubisz na forum? Oczywiście, że @ LAN_CIECHOCINEK2K2 kij mu w dupalaa [żart oczywiście]. [P] Kogo najbardziej lubisz na forum? - [P] Ulubione danie? Taki jeden sosik mamci, sos śmietankowo-koperkowy z kurczakiem i pieczarkami, no i mieszamy z makaronem [P] Pomidorowa czy rosół? Rosół [P] Jaką sytuację ze swojego życia bardzo miło wspominasz? Hmm... Przeprowadzkę z miasta na wieś, wtedy nie sądziłem, że to mi się spodoba @ PawełSzmit [P] Masz dzieci? Nieee haha [P] Skąd się wziąłeś na Strefie Skilla? @ Hana_Montana zamieścił moją wypowiedź na to pytanie >> KLIK << [P] Jakiej marki masz samochód, o ile masz Volkswagen [P] Twój ulubiony polski klub piłkarski? Nie ma [P] Gdzie widzisz się za 10 lat? Nie wychodzę tak daleko w przyszłość, na pewno chce żyć haha. @ Torf [P] Pizza czy kebab? Zależy, jak mamcia robi domową pizze to wtedy pizza, a jak nie to wtedy kebabik. [P] Wolisz jeść na mieście czy raczej w domu? Jeden chuj, ważne abym głodny nie był [P] Co robisz w wolnym czasie? Spędzam czas tutaj, pogrywam, spotykam się ze znajomymi, a ostatnio to oglądam mundial [P] Czy uprawiasz jakiś sport? Piłka nożna, a czasami siatkówka. [P] Czy nasz kochany Real wygra drugi raz LM z rzędu? Kur*. Oczywiście, że tak haha @ Amelia2115 [P] Czego powinniśmy się wystrzegać w codziennym życiu? Trzymania z dala od siebie osób fałszywych, które chcą się "za przyjaźnić", a potem niszczą Cię, gdy nie jesteśmy tego świadomi. [P] Jakie są Twoje najważniejsze zasady kiedy idziesz na randkę? Bycie sobą, nie można udawać kogoś, kim się nie jest. [P] Jak na pewno nie nazwałbyś swojego dziecka? Alojzy [P] Jaki najgorszy komplement usłyszałeś w swoim życiu? Nie wiem w sumie, wyj*ebane w opinie innych haha [P] Jaki jest Twój najgorszy przykład odkładania rzeczy na później? Słowo "później" to jeden z najgorszych przykładów odkładania rzeczy na kiedy indziej [P] Jaki jest Twój ulubiony alkohol? Nie pijam alkoholu Nominuje: @ marcinek;> 2 2 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 No i pięknie @ marcinek;> Jesteś gotowy na trudne pytańka? 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 2 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Cytat [P] Czego powinniśmy się wystrzegać w codziennym życiu? Trzymania z dala od siebie osób fałszywych, które chcą się "za przyjaźnić", a potem niszczą Cię, gdy nie jesteśmy tego świadomi. Niestety, ale dobrze powiedziane... Cytat Nominuje: @ marcinek;> Muszę przyznać, że czuję się zaszczycony Cytat @ marcinek;> Jesteś gotowy na trudne pytańka? Mam się bać? To już jest ciężkie pytanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 2 Grudnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 2 godziny temu, ^Apple^ napisał: [P] Jaki jest Twój ulubiony alkohol? Nie pijam alkoholu czy aby na pewno? Kibic realu, więc oczywiście pięknie 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 3 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 👏🏻👏🏻👏🏻 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi