Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 4 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Jaką masz propozycje?: Konkurs na najładniej ubraną choinkę 🎄🎄🎄 przez naszych forumowiczów. Screenshot/Nagranie/Przykład: Przykład jest taki, każdy kto będzie miał już ubraną choinkę nie zależnie czy sztuczną czy prawdziwą zrobi zdjęcie jej i opublikuje pod tym konkursem i ta osoba, która zdobędzie najwięcej reputacji (nie licząc repek tj. haha, tfuu, przykro mi, wrr) zdobędzie nagrodę myślę, że dla trzech osób z największą ilością reputacji. Nagrody mogą być np. VIP na ileś dni na jakimś serwerze, usługa na forum, jakaś zniżka lub cokolwiek dawajcie pomysły. Liczę na naj 🎄🤪 Wesołych Świąt 🎄🤪 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 4 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Jak najbardziej jestem za, święta się zbliżają to i konkurs świąteczny też powinien być, a jest to dobra propozycja 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 co roku jest taki konkurs wiec nie musisz sie o to martwic 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi