Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 1. Nick: @ Hana_Montana 2. Czas i data zdarzenia: Dzisiaj 22:00 3. Powód bana: Zostałeś zablokowany na StrefoBox'ie z powodu [spamu/celowego nabijania wpisów]. Czas blokady na chacie wynosi [ 6H ]. 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: Napisałem do @ Torf na pv i mi odpisał : Chodzi mu chyba o ten wpis: A wcześniej u góry napisałem to: Więc gdzie tu widzisz 1 bez sensowne zdanie rozłożone na 3 wiadomości? Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 4 Grudnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 A więc tak, zacznijmy może od +/- 19 godziny. Gdzie zacząłeś wraz z kilkoma osobami spamic na SB wpisami typu "XD". Dostałeś upomnienie od nas (dokładniej mnie i Lanka) po czym sytuacja na chwilę ucichła. Teraz pod wieczór znów zacząłeś spamic, tylko tym razem bardziej wpisami. Dostałeś kolejne upomnienie, jak widać nie pomogło. Więc skończyło się blokiem. Rozbijałeś jedno zdanie na 3/4 wiadomości, które równie dobrze mogło znaleźć się w jednej, więc uznałem to za celowe nabijanie wpisów. Oczywiście wiadomości jest więcej, więc jak ktoś jest chętny to może jeszcze przewijać. (Omijając już fakt że w ciągu jednego wieczoru pytałeś 10 razy "co robicie" ) 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Grudnia 2022 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) 10 minut temu, Torf napisał: Gdzie zacząłeś wraz z kilkoma osobami spamic na SB wpisami typu "XD". Dostałeś upomnienie od nas (dokładniej mnie i Lanka) Zostaliśmy upomnienie i nie robiliśmy tego dalej? Tutaj nie był spam skończył sie jeden temat i za 3 minuty zapytałem się czy polecają jakiś film i dodałem że akcji ( jak bym chciał spamić to był nie zmienił słowo netflix na akcji) Więc nie wiem o co ci chodzi teraz?? Może ci słowo spam: Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne. (Definicja brana z Internetu) 10 minut temu, Torf napisał: Omijając już fakt że w ciągu jednego wieczoru pytałeś 10 razy "co robicie A co nie można? Gdzie pisze że zabronione jest dowiadywanie co użytkownicy robią ciągu dnia? I jak byś nie widział na moim profilu jest takie coś jak vip a co daje vip? Ps: Pisałem tak jak każdy teraz na chatboxie więc czemu ja tylko zostałem blokadę? A 2 innych użytkowników? Edytowane 4 Grudnia 2022 przez Hana_Montana Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Przyłączam się do odwołania: wiadomości bufena: Także pisał w kilku wiadomościach i wysyłał emotki a bloka brak? @ Torf edit: Edytowane 4 Grudnia 2022 przez Amelia2115 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Blokada dla @ Hana_Montana przedłużona do 18h. Dla @ Bufen została nałożona na 12h. Podstawa? Na pierwszy rzut oka widać, że piszesz jak debil, dziwnym przypadkiem jest to, że dzisiaj był reset wpisów i jesteś już top1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi