Bufen Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Twój nick: @ Bufen Nick oskarżonego: Andzej. - Administrator Powód skargi: Opis sytuacji: Nie wiem co widzisz w tym dałeś ss bez minut pokaż mi z minutami gdzie złamałem regulamin wiem że tego nie zrobiłem bo przypominał nam o tym @ LAN_CIECHOCINEK2K2 za co dziękuje Data i godzina zdarzenia:04.12.2022 r koło 22 do 24 Miejsce zdarzenia:macie wyżej wszystko śmieszne to jest że administrator nie wie co jest grane @ Trivor zobacz sam to proszę Coś od siebie: i gdzie złamałem regulamin ??? hmmm a regulamin mówi jasno : 4.12 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty. Zabrania się nadmiernego spamowania samymi emotikonami, pisania nagminnie bezsensownych wpisów np. “xd” 4.1 Spam kilkoma wiadomościami pod rząd - Blokada czasowa od 1 do 6h - NIC TAKIEGO NIE BYŁO MINIMUM 3 WIADOMOŚCI Dowody: gdzie jest więcej wpisów niż MAX 3 nie chcę nikumu robić na złość ale to przesada trochę a z tym banem mogę poczekać + może być większy nie zależy mi na spamie serio jeśli tak uważacie każdy ok przestanę pisać ale nie robiłem tego pod spam + nie pisałem więcej niż 3 wiadomości ale uszanuję każdą decyzję Edytowane 4 Grudnia 2022 przez Bufen 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 ty masz świadomość, że ten podpunkt nie mówi tylko o nie przekraczaniu 3 wpisów pod rząd, ale również np. w twoim przypadku rozdzielania zdań na 2 lub 3 wiadomości. odpowiadałeś użytkownikowi mikey na wiadomość, po czym w tej samej minucie wysłałeś kolejna wiadomość o treści „@mikey ??” X D większość pytań i innych wiadomości rozdzielasz na pare wiadomości, z tego powodu dostałeś blokadę. 4 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zamykam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi