Użytkownik DareDEVIL Posted December 5, 2022 Użytkownik Share Posted December 5, 2022 IP serwera:145.239.26.20:27055 Mod:FFA Link do GT:https://www.gametracker.com/server_info/145.239.26.20:27055 Wiek Właściciela:27 Hosting:pukawka Sloty:na razie 15 za chwile zwieksze do 22 Dlaczego akurat my?:podoba mi sie siec jesli macie ochote wspolpracowac bedzie git 1 Link to comment
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Posted December 6, 2022 Użytkownik Share Posted December 6, 2022 Chłopie dopiero co byłeś na innej sieci z tym swoim FFA, tam też miałeś zwiększyć sloty i tego nie zrobiłeś.... Twoje zachowanie pozostawia wiele do życzenia, ale to tylko moja skromna opinia.... Niech administracja podejmie decyzję. 1 Link to comment
Użytkownik PRO_STO_W_RYJ_MORDE Posted December 6, 2022 Użytkownik Share Posted December 6, 2022 Tak był na innej sieci lecz chce zmienić sieć co w tym dziwnego a co do slotów będą zmienione na 22 za kilka dni zostałem opiekunem tego serwera więc wszystko ogarnę. Jestem na tak +wiek właściciela + reklama + sloty na razie 15 będzie spokojnie więcej + GT 2 Link to comment
Premium M4TEO Posted December 6, 2022 Premium Premium Share Posted December 6, 2022 Na nie . Przed chwilą byłeś na innym serwerze gadałeś cały czas o powiększeniu slotów a tego nie zrobiłeś . Pozatym Nie jestem pewien do tego czy ten wpis na tak to nie multi konto Pozdrawiam Link to comment
Użytkownik∙ Eqasus Posted December 6, 2022 Użytkownik∙ Share Posted December 6, 2022 - Podanie (Wcale nie jest rozwinięte, napisane na kolanie) - Sloty (Mówisz, że powiększysz już od dłuższego czasu, a moim skromnym zdaniem albo tego nie zrobisz, albo będzie trzeba czekać do 2k24) 4 godziny temu, M4TEO napisał: Pozatym Nie jestem pewien do tego czy ten wpis na tak to nie multi konto Tak jak napisał wyżej M4TEO, dla mnie też dość dziwnie to wygląda. Jak dla mnie to nie ma szans, aby ten serwer był podpięty pod SS, ale to już decyzja administracji wyższego szczebla. 1 Link to comment
LAN CIECHOCINEK 2K2 Posted December 6, 2022 Share Posted December 6, 2022 Jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na reklamę na cssetti? Link to comment
Użytkownik DareDEVIL Posted December 7, 2022 Author Użytkownik Share Posted December 7, 2022 (edited) Witaj odpisze ci na priv Edited December 7, 2022 by DareDEVIL Brak jednej litery 2 Link to comment
Użytkownik DareDEVIL Posted December 7, 2022 Author Użytkownik Share Posted December 7, 2022 Masz jakiś problem gościu pilnuj serwera gdzie jesteś adminem a nie wypierdalasz się nie swoje sprawy Link to comment
Zasłużony Krip Posted December 9, 2022 Zasłużony Share Posted December 9, 2022 Nie potrzeba tutaj więcej serwerów do ogarnięcia. Te serwery co są obecnie na sieci w zupełności wystarczą i je przede wszystkim w pierwszej kolejności trzeba ogarnąć. ( Mam tutaj na myśli na przykład takiego COD MOD'a, gdzie obecnie samowolka jest na pełną skalę i tutaj nie trzeba nic więcej dodawać). Stanowcze nie. Link to comment
Sponsor wujas_ Posted December 9, 2022 SPONSOR Sponsor Share Posted December 9, 2022 W dniu 7.12.2022 o 12:34, DareDEVIL napisał: Masz jakiś problem gościu pilnuj serwera gdzie jesteś adminem a nie wypierdalasz się nie swoje sprawy Właśnie takim zachowaniem pokazujesz jaki jesteś.. Ktoś wyżej wspomniał, że Twoje zachowanie pozostawia wiele do życzenia i co? Nie trzeba było długo czekać. Na samym początku już straciłeś w oczach. Zostawiam głos negatywny. 1 Link to comment
Użytkownik Paat Posted December 12, 2022 Użytkownik Share Posted December 12, 2022 - jesteś podpięty do k******* - sposób wypowiedzi - słabe argumenty na nie Link to comment
Recommended Posts