Użytkownik Jewbacca Opublikowano 5 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) Nick z CS: Jewbacca Admin banujący: Shoter Serwer: COD201 Data zdarzenia: 5/6.12.2022 Opis sytuacji: trzeba zapytać tego co banował. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1319 Chcecie się bawić w jakieś gierki no to słucham @ Shoter / @ Zmudek / @ Axelek / @ FunnyPuma / @ Patyk97 / @ Mlynek co macie mi do zarzucenia i pytam o siebie, bo jeśli macie zamiar pozbywać się w ten sposób graczy bo macie widzimisię to kiepsko to o was świadczy. Nie twierdzę że to się tyczy każdego z was choć wszystkich nie wymieniłem z prostego powodu, reszty nigdy nie wiedziałem/nie grałem z nimi. Proszę mi powiedzieć jaki punkt w regulaminie złamałem / naginałem do granic możliwości albo co zrobiłem za co musicie robić cyrk na kółkach i banować ludzi za nic. Możecie o tym gadać za plecami na tsach discordach czy innych grupach; ma serwerze jest wszystko ok, nikt nie ma pretensji ani nic i nagle wyskakujecie poraz kolejny z czymś takim. Edytowane 5 Grudnia 2022 przez ElMafioso 3 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 5 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Wystarczy ze obserwowałem twoją gre i wzbudza ono punkt w regulaminie na temat gry na wspomagaczach. Tyle ode mnie, nie odwołuj się więcej, nie będzie UB. 12 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jewbacca Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udowodnij mi cokolwiek bo takie gadanie to szkoła Czerwoniaka, nic mi nie możesz udowodnić bo choćbyś nie wiem jak się starał to z pustego i Salomon nie naleje. Rozumiem jakbym miał konto steam kupione na allegro czy przegrane 300h i chuj wie co. W countera gram od 3 podstawówki tj. 15 lat około z czego 11 lat na moim własnoręcznie założonym steamie od prawie 8000 godzin. Nikt mi nie będzie wmawiał swoich urojeń, na mój sid choćbyście przekopali cały internet nie znajdziecie totalnie nic co przemawiałoby za waszą opinią. Nie jest moim problemem że nie dajecie rady ogarnąć 22 letniej gry i każdy kto was katuje jest gorszego sortu. Regulamin forum czy serwerów jest jasny, jeśli masz mi coś do zarzucenia to mi to udowodnij ale choćbym wam wstawiał każdego pova z każdej mapy przez miesiąc nic wam to nie da. Nie pozdrawiam i liczę że ktoś rozsądny zajmie się tym tematem. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jewbacca Opublikowano 6 Grudnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Napiszę post pod postem żeby się odświeżyło, możecie dać warna jeśli tak uważacie lecz zależy mi żeby jak najwięcej osób mogło to zobaczyć. https://www23.zippyshare.com/v/KSyTlpyD/file.html Link powyżej to link w którym znajdują się 2 demka: - Jedno to demko które miałem wstawić po banie od Axela które było totalnie czyste z jedną małą uwagą ze strony UB Team choć moim zdaniem i tak za dużo. ( prawdopodobnie to jest to demo - Drugie demo to demo z wczoraj z ostatniej mapy na jakiej grałem ( dodam że nie było żadnego admina jak w sumie przez większość ostatnich dwóch dni ) To teraz tak... masz 2 demka które możesz obejrzeć jak Ci się podoba, przeskanować czym Ci się podoba i może to zrobić absolutnie każdy, ale to każdy kto będzie tylko chciał się w to bawić. Jaki będzie z tych dwóch demek wniosek? Że totalnie nic tam nie znajdziesz, każdy kill czy zachowanie jest wytłumaczone w sposób logiczny, akcja-reakcja. Tak samo wyglądają każde demka z tego serwera. Jeśli sugerujesz wspomaganie celowania czy coś sprawdź skanerem oba demka bo z HLTV nie sprawdzisz. Jeśli zaś sugerujesz mi wspomaganie widoczności w jakiejkolwiek postaci sprawdź je + sprawdź sobie każde jedno demko ze wczoraj na którym byłem bo jest tego dużo. Nie znajdziesz również nic. Taka jest prawda, takie są fakty. Jeśli zaś nie masz zamiaru nic z tym robić panie właścicielu serwera to świadczy tylko o twojej ignorancji i zamiataniu tematu pod dywan bo nie możesz się pogodzić z czymś co się nazywa Skill Issue. Tutaj materiał dydaktyczny dla Ciebie i podzielających twoje zdanie: ================================================================================================================== @ Axelek @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Piszę teraz do Was jako UBT w powiązanej sprawię w razie problemów w niedalekiej przyszłości. Na serwerze od kilku dni co jakiś czas wchodzi mój przyjaciel na nicku "AWP" można sprawdzić GT. Kilka razy był ma kupione jakieś usługi itd. https://steamcommunity.com/id/daroo1337/ Wyżej jego profil Steam, ale dlaczego to mówię, już tłumaczę... Ta osoba mieszka w tym samym bloku co ja już od urodzenia, mamy tego samego dostawcę internetu i to samo IP z jednej wiązki światłowodu. Był dzisiaj na moją prośbę na serwerze aby sprawdzić czy ban został nadany na IP czy nie aby nie było problemów. Dlatego od razu to zaznaczam że to nie ja i żeby nie było dodatkowego cyrku. ================================================================================================================== Słowem zakończenia. Masz całą masę HLTV jeśli uważasz że mam jakieś ESP czy inne wspomaganie widzenia, 2 demka z POV jeśli podejrzewasz jakiekolwiek wspomaganie celowania. Pokaż że jesteś dorosły, logicznie myślący i masz coś mądrego do powiedzenia popartego jakimikolwiek faktami zamiast powielać nieuzasadnione starcze marudzenie czerwoniaka. 5 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik affum Opublikowano 7 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 biedny czerwoniak, zawsze rykoszetem oberwie xd 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jewbacca Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) Cóż za moment mija 24 godziny od mojego ostatniego postu więc podsumujmy trochę sprawę: - zaczynam grać na serwerze około miesiąc temu - Zero rozpisek, brak nawet śmiesznych SSów w 2022, dlaczego? bo nikt nie wiedział takiej potrzeby - Przez ten czas dostałem 3 bany łącznie ( 2 za TXT, 1 za POVa ) - POV był krystalicznie czysty i każdy kto go oglądał wie o tym a wydaje mi się że Axel nadal tego bana dla własnego spokoju i upewnienia się. - Wraca czerwoniak 2.0 i zaczyna się dym - Rozdaje bany za nic bo tak mu się widzi - Nie ma do tych banów żadnych powodów - Nakłada self defense bana ale w temacie pisze że chodzi o cheaty które mi zarzuca bez żadnych podstaw. - Swoje podstawy opiera na tym co zobaczyłem przez 2 rundy na spect ale jako wybitny czerwoniak 2.0 nie wie, że gdyby obejrzał zapis z akcji którą widział zmieniłby zdanie bo zauważył by masę zmiennych. ( podstawy wyssane z palca ) - Admini rezygnują ( niepowiązane z tą sprawą ale z tego co wiem to z tą osobą ) - Ludzie kręcą z czerwoniaka 2.0 bekę w odwołaniu bo każdy logicznie myślący osobnik widzi co tu się dzieję. - Czerwoniak 2.0 dostał wszystko czego potrzebował żeby poprzeć swoje słowa chociaż w 10% ale tego nie zrobił. - Olał temat bo to wielki pan właściciel tylko głupio mu się przyznać do błędu. W skrócie, powód bana jest "decyzja administracji" ale wszyscy dobrze wiemy jak i czerwoniak 2.0 nas w tym utwierdził wyżej, chodzi o cheaty a z moim danych wywiadowczych wynika że na dostarczenie dowodów ( w tym wypadku rozpiski ) admin na 24h od momentu napisania odwołania ( tutaj liczę swój post z demkami ). Nie dam się zbanować za darmo, nie mam nic na sumieniu a pomimo że takie osoby jak czerwoniak 2.0 są właścicielami działają stricte na szkodę serwera, co widać po bansie ( pozbywanie się stałych graczy z rocznym stażem bez powodu - można równie dobrze użyć punktów wyżej bo się idealnie nakładają ), po rezygnacjach i atmosferze między ludźmi na serwerze. Zaczyna się od pojedynczych ludzi a potem co będzie? Po trupach do celu? Jaki to cel? @ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ Axelek @ Krip @ Trivor Macie wszystko czego potrzeba żeby podjąć fair decyzję. Nie ma żadnych podstaw żeby nas banować za widzimisię, podać powód cheatujesz i odjechać w kierunku zachodzącego słońca. Takie zachowania skutecznie odstraszają ludzi i to nawet nie od serwera z powodu osobnych bansów, ale od całej sieci bo jesteście połączeni i działa to na opinię całościową. CS 1.6 upada tylko nie rozumiem po co mu w tym pomagać w taki sposób. ======================== Jeśli sprawa wygląda naprawdę tak tragicznie i niedorzecznie jak opisuje to LANEK i nikt z tym nic nie zrobi do zamknięcia tematu... krótka wiadomość dla czerwoniaka 2.0 - zrób mi zwrot środków na konto za usługi które kupiłem w dniu bana bo nie będę płacił za mokre sny jakiegoś niespełnionego frustrata, pazernego na niecałe 25zł, bo wolę wyjebać je na ziemie niż dać Ci "zarobić". Mam nadzieje że się mylisz @ LAN_CIECHOCINEK2K2 ale jeśli nie to pozdrawiam i życzę szybkiej updatku/loty z sieci dla Ego Topa Edytowane 7 Grudnia 2022 przez ElMafioso 1 2 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Ubt w tej sprawie nie pomoże,jedyny sposób to kontaktować się z właścicielem 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi