Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Mikołajkowe Pytanka

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Stały Bywalec

Było super 😍😍

• Lubię to! 1
  • Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Zasłużony

Spoko, następnym razem sama szukaj strony :sadkek:

Kreatywnie.

• Junior Admin
Junior Admin
Teraz, Dusia napisał:

AHTnXOf.gif@ Vashka Dla mnie Mikołajki obecnie to dzień jak co dzień.Gdy byłem w szkole dzień ten był celebrowany bo trzeba było coś komuś kupić chcąc nie chcąc.Wybierałeś/aś osobę i coś jej kupowałaś a ona Tobie i pamiętam, że gdy miałem 10 lat wylosowałem kolegę od którego dostałem wędkę o wartości chyba 100 zł podczas gdy inne dzieci dostawały czekoladki albo rajtuzy xd  bo chciał podzielić się ze mną swoją pasją i tym samym zachęcić do łowienia ryb i tak łowię do dziś i nadal czasem jej używam a mam teraz 28 lat.On dostał ode mnie zestaw Hot Wheels żeby nie było, że mu za wędkę batonika kupiłem xDD Jaki z tego morał ? czasem mały gest ktoś będzię pamiętał całe życie i Ci o nim przypomni nawet po wielu latach :) 

Pov^ Gdy myślisz jaki chłop jest milusi że takie coś pamięta i tak miło wspomina..

Po czym pisze to>>

1 minutę temu, Dusia napisał:

AHTnXOf.gif@ Vashka No to ta wędka z 1 pnkt. a podarowałem kiedyś koleżance kurtkę bo widziałem jak jednego dnia patrzyła na nią w sklepie i po kryjomu ją jej kupiłem i dałem na Mikołaja ale siię cieszyła ! Koniec końców obeszło się bez lodzika więc trochę brak profitu  :P 

(Jak to przeczytałam to nie mogłam... XDDD 😆😆😆🙈🤦‍♀️

• Ha ha 2

heh1111.png

• Zasłużony

Super wyszło :)

• Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Donator
DONATOR

Wybrałaś jakichś randomów zamiast zaufanych użytkowników sieci, duży minus - lecisz do bana. Nie pozdrawiam 

• Ha ha 2
  • Przykro mi 1
  • Sponsor
SPONSOR

Fajnie to wygląda, ciekawa praca :)

39 minut temu, Dusia napisał:

AHTnXOf.gif@ Vashka No to ta wędka z 1 pnkt. a podarowałem kiedyś koleżance kurtkę bo widziałem jak jednego dnia patrzyła na nią w sklepie i po kryjomu ją jej kupiłem i dałem na Mikołaja ale siię cieszyła ! Koniec końców obeszło się bez lodzika więc trochę brak profitu  :P 

f2MF5qF.gif

Popłakałem się ze śmiechu xDDDD

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Super robota 😉

Bez tytułu.png

• Torfowisko
13 godzin temu, Dusia napisał:

@ Vashka No to ta wędka z 1 pnkt. a podarowałem kiedyś koleżance kurtkę bo widziałem jak jednego dnia patrzyła na nią w sklepie i po kryjomu ją jej kupiłem i dałem na Mikołaja ale siię cieszyła ! Koniec końców obeszło się bez lodzika więc trochę brak profitu

XDDD 

A tak ogólnie to dobra robota :D

• Lubię to! 2

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• OLDSTAR

@ PawełSzmit Dziękuję za wspaniałomyślność, będę musiała się zrewanżować za tyle życzliwości! 🙂🎅 Plus dla Was za poświęcony czas.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Fajnoo tak :heart:

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Bardzo dobrze wyszło :)

• Lubię to! 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Premium
Premium
20 godzin temu, Dusia napisał:

AHTnXOf.gif@ Dexter92  W Grudniu mamy dwie najważniejsze, przede wszystkim mikołajki kiedy to rodziną zbieramy się przy ognisku, pijemy trunki i co najważniejsze pieczemy kiełbaski w rodzinnym gronie

Gdzie wy to ognisko w domu palicie?  Zima przecie :peepoRain:

Pytanka super wyszły @ Dusia  Polecam się na przyszłość :PeepoDS:

• Dzięki 1

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• Zasłużony

Elegancka robota dobrze się to czytało. Czysto i przejrzyście napisany post także git. 

21 godzin temu, Dumbik napisał:

Wybrałaś jakichś randomów zamiast zaufanych użytkowników sieci, duży minus - lecisz do bana. Nie pozdrawiam 

Musisz poczekać do następnych świąt może zostaniesz wybrany :kekw:

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

spacer.pngspacer.png

• Użytkownik∙
W dniu 6.12.2022 o 21:00, Dusia napisał:

szef:kekw:

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Junior Admin
Junior Admin

baner (2).png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]