Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 6 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Miałeś/aś za dziecka lub masz do tej pory jakieś mikołajkowe tradycje? (np jakieś imprezy lub czas bardziej spędzony z rodziną) @ Dexter92 W Grudniu mamy dwie najważniejsze, przede wszystkim mikołajki kiedy to rodziną zbieramy się przy ognisku, pijemy trunki i co najważniejsze pieczemy kiełbaski w rodzinnym gronie, a drugie to wiadomo, pasterka zakrapiana %%% @ Amelia2115 Tak do tej pory z całą rodziną oglądamy kevina sam w domu oraz zostawiamy dla "Mikołaja" mleczko i ciasteczka . @ ALCMDZ jak mialem 10 lat @ PawełSzmit Tak na Mikołajki musi być, choinka już ubrana. Nie chodzę na Mikołajkowe imprezy. @ Vashka Dla mnie Mikołajki obecnie to dzień jak co dzień.Gdy byłem w szkole dzień ten był celebrowany bo trzeba było coś komuś kupić chcąc nie chcąc.Wybierałeś/aś osobę i coś jej kupowałaś a ona Tobie i pamiętam, że gdy miałem 10 lat wylosowałem kolegę od którego dostałem wędkę o wartości chyba 100 zł podczas gdy inne dzieci dostawały czekoladki albo rajtuzy xd bo chciał podzielić się ze mną swoją pasją i tym samym zachęcić do łowienia ryb i tak łowię do dziś i nadal czasem jej używam a mam teraz 28 lat.On dostał ode mnie zestaw Hot Wheels żeby nie było, że mu za wędkę batonika kupiłem xDD Jaki z tego morał ? czasem mały gest ktoś będzię pamiętał całe życie i Ci o nim przypomni nawet po wielu latach Pamiętasz jak zareagowałeś/aś, gdy dowiedziałeś/aś się że to nie prawdziwy Mikołaj przynosił Ci zawsze prezenty? @ Dexter92 Haha, oj była dobra zbawa, zapach wódki z ust mikołaja dało się szybko wyczuć, a kiedy zdjąłem brodę wujlowi Markowi to już wiedziałem wszystko @ Amelia2115 Jak to nie prawdziwy Mikołaj nie przynosi prezentów? To kto? Chcesz mnie o czymś poinformować? @ PawełSzmit Właściwie nie, tylko ktoś z rodziny mi to wytłumaczył 🤓 @ Vashka Wiem, że wtedy zamiast dostawać prezenty zacząłem dostawać kasę na prezenty i mogłem wybrać co chcę a nie kalesony i "Bonda" więc się cieszyłem w gruncie rzeczy Dostałeś/aś kiedyś rózgę zamiast prezentów? @ Dexter92 Rózgi nigdy nie dostałem, ale zdarzyło mi się dostać worek pełen węgla @ Amelia2115 Zostałam kiedyś rózgę ale naszczęście też prezenty. @ ALCMDZ Nie @ PawełSzmit Oczywiście, raz @ Vashka Nie, zawsze grzeczny byłem Jaki był najlepszy prezent jaki dostałeś/aś i podarowałeś komuś? @ Dexter92 Najlepszy to mój pies którego dostałem 14 lat temu, najcudowniejszy, najwierniejszy i najgrzeczniejsza sunia na świecie, a który podarowałem to alkomat ojczymowi zeszłych świąt, nie przerwanie w użytku przez moją mamę, przy każdym powrocie ojczyma od sąsiadów haha @ Amelia2115 Już nie pamiętam ale najlepsze prezenty to nie kupiony tylko same zrobione i od serduszka @ ALCMDZ Rower @ PawełSzmit Rower, tacie @ Vashka No to ta wędka z 1 pnkt. a podarowałem kiedyś koleżance kurtkę bo widziałem jak jednego dnia patrzyła na nią w sklepie i po kryjomu ją jej kupiłem i dałem na Mikołaja ale siię cieszyła ! Koniec końców obeszło się bez lodzika więc trochę brak profitu Jak zamierzasz spędzić tegoroczne mikołajki? @ Dexter92 punkt 1, przy ognisku, z pajdą chleba w ręce, kiełbasą i kieliszkiem wódki. @ Amelia2115 Oczywiście że z rodziną bo tak wypada. @ ALCMDZ W domu @ PawełSzmit Grając na DD2 u Was @ Vashka Raczej w zaciszu domowym. Kto z forum Twoim zdaniem zasługuje na prezent a kto nie? Komu byś podarował prezent i jaki byłby to prezent? @ Dexter92 szyscy zasługują na prezent, nie forumowy, a taki prawdziwy, by spędzili więcej czasu z rodziną i znajomymi niż z wirtualnymi znajomymi =) @ Amelia2115 Każdy zasługuje na jakiś tam prezent a najbardziej @ Hana_Montana pracowity ziomek stara sie z całego serca i widać że lubi kombinować na tych kolorkach żeby się tematy nie nudziły A jaki to by mógł być prezent? Hmmm duży worek słodyczy @ ALCMDZ Ja sam sobie. @ PawełSzmit Myślę, że @ MANIA zasługuje na prezent, byłyby to kwiaty 💐 oraz jakieś winko 🍷 przy kolacji ze mną. Kto nie zasługuje na prezent? Nikt wszyscy jesteście cudowni. @ Vashka Moim zdaniem każdy użytkownik tutaj zasługuje na prezent za to, że dokłada się do sukcesu forum i spędza z nami czas. Nie ma przegranych.. chyba, że to jakaś łajza na hacksach to im ruzgę A Was odwiedził dziś Mikołaj? Jak spędziliście Mikołajki? 6 8 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Super fajnie wszystko wygląda + leci 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 6 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Było super 😍😍 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Spoko, następnym razem sama szukaj strony Kreatywnie. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Grudnia 2022 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Teraz, Dusia napisał: @ Vashka Dla mnie Mikołajki obecnie to dzień jak co dzień.Gdy byłem w szkole dzień ten był celebrowany bo trzeba było coś komuś kupić chcąc nie chcąc.Wybierałeś/aś osobę i coś jej kupowałaś a ona Tobie i pamiętam, że gdy miałem 10 lat wylosowałem kolegę od którego dostałem wędkę o wartości chyba 100 zł podczas gdy inne dzieci dostawały czekoladki albo rajtuzy xd bo chciał podzielić się ze mną swoją pasją i tym samym zachęcić do łowienia ryb i tak łowię do dziś i nadal czasem jej używam a mam teraz 28 lat.On dostał ode mnie zestaw Hot Wheels żeby nie było, że mu za wędkę batonika kupiłem xDD Jaki z tego morał ? czasem mały gest ktoś będzię pamiętał całe życie i Ci o nim przypomni nawet po wielu latach Pov^ Gdy myślisz jaki chłop jest milusi że takie coś pamięta i tak miło wspomina.. Po czym pisze to>> 1 minutę temu, Dusia napisał: @ Vashka No to ta wędka z 1 pnkt. a podarowałem kiedyś koleżance kurtkę bo widziałem jak jednego dnia patrzyła na nią w sklepie i po kryjomu ją jej kupiłem i dałem na Mikołaja ale siię cieszyła ! Koniec końców obeszło się bez lodzika więc trochę brak profitu (Jak to przeczytałam to nie mogłam... XDDD 😆😆😆🙈🤦♀️ 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Super wyszło 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 6 Grudnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Wybrałaś jakichś randomów zamiast zaufanych użytkowników sieci, duży minus - lecisz do bana. Nie pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 6 Grudnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Fajnie to wygląda, ciekawa praca 39 minut temu, Dusia napisał: @ Vashka No to ta wędka z 1 pnkt. a podarowałem kiedyś koleżance kurtkę bo widziałem jak jednego dnia patrzyła na nią w sklepie i po kryjomu ją jej kupiłem i dałem na Mikołaja ale siię cieszyła ! Koniec końców obeszło się bez lodzika więc trochę brak profitu Popłakałem się ze śmiechu xDDDD 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 6 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Super robota 😉 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 7 Grudnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 13 godzin temu, Dusia napisał: @ Vashka No to ta wędka z 1 pnkt. a podarowałem kiedyś koleżance kurtkę bo widziałem jak jednego dnia patrzyła na nią w sklepie i po kryjomu ją jej kupiłem i dałem na Mikołaja ale siię cieszyła ! Koniec końców obeszło się bez lodzika więc trochę brak profitu XDDD A tak ogólnie to dobra robota 2 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 7 Grudnia 2022 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 @ PawełSzmit Dziękuję za wspaniałomyślność, będę musiała się zrewanżować za tyle życzliwości! 🙂🎅 Plus dla Was za poświęcony czas. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexter92 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Fajnoo tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 7 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Bardzo dobrze wyszło 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 7 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 20 godzin temu, Dusia napisał: @ Dexter92 W Grudniu mamy dwie najważniejsze, przede wszystkim mikołajki kiedy to rodziną zbieramy się przy ognisku, pijemy trunki i co najważniejsze pieczemy kiełbaski w rodzinnym gronie Gdzie wy to ognisko w domu palicie? Zima przecie Pytanka super wyszły @ Dusia Polecam się na przyszłość 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Elegancka robota dobrze się to czytało. Czysto i przejrzyście napisany post także git. 21 godzin temu, Dumbik napisał: Wybrałaś jakichś randomów zamiast zaufanych użytkowników sieci, duży minus - lecisz do bana. Nie pozdrawiam Musisz poczekać do następnych świąt może zostaniesz wybrany 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 10 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 W dniu 6.12.2022 o 21:00, Dusia napisał: @ Vashka No to ta wędka z 1 pnkt. a podarowałem kiedyś koleżance kurtkę bo widziałem jak jednego dnia patrzyła na nią w sklepie i po kryjomu ją jej kupiłem i dałem na Mikołaja ale siię cieszyła ! Koniec końców obeszło się bez lodzika więc trochę brak profitu szef 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Grudnia 2022 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi