Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Mikołajkowe Pytanka

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Stały Bywalec

Było super 😍😍

• Lubię to! 1
  • Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Zasłużony

Spoko, następnym razem sama szukaj strony :sadkek:

Kreatywnie.

• Junior Admin
Junior Admin
Teraz, Dusia napisał:

AHTnXOf.gif@ Vashka Dla mnie Mikołajki obecnie to dzień jak co dzień.Gdy byłem w szkole dzień ten był celebrowany bo trzeba było coś komuś kupić chcąc nie chcąc.Wybierałeś/aś osobę i coś jej kupowałaś a ona Tobie i pamiętam, że gdy miałem 10 lat wylosowałem kolegę od którego dostałem wędkę o wartości chyba 100 zł podczas gdy inne dzieci dostawały czekoladki albo rajtuzy xd  bo chciał podzielić się ze mną swoją pasją i tym samym zachęcić do łowienia ryb i tak łowię do dziś i nadal czasem jej używam a mam teraz 28 lat.On dostał ode mnie zestaw Hot Wheels żeby nie było, że mu za wędkę batonika kupiłem xDD Jaki z tego morał ? czasem mały gest ktoś będzię pamiętał całe życie i Ci o nim przypomni nawet po wielu latach :) 

Pov^ Gdy myślisz jaki chłop jest milusi że takie coś pamięta i tak miło wspomina..

Po czym pisze to>>

1 minutę temu, Dusia napisał:

AHTnXOf.gif@ Vashka No to ta wędka z 1 pnkt. a podarowałem kiedyś koleżance kurtkę bo widziałem jak jednego dnia patrzyła na nią w sklepie i po kryjomu ją jej kupiłem i dałem na Mikołaja ale siię cieszyła ! Koniec końców obeszło się bez lodzika więc trochę brak profitu  :P 

(Jak to przeczytałam to nie mogłam... XDDD 😆😆😆🙈🤦‍♀️

• Ha ha 2

heh1111.png

• Zasłużony

Super wyszło :)

• Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Donator
DONATOR

Wybrałaś jakichś randomów zamiast zaufanych użytkowników sieci, duży minus - lecisz do bana. Nie pozdrawiam 

• Ha ha 2
  • Przykro mi 1
  • Sponsor
SPONSOR

Fajnie to wygląda, ciekawa praca :)

39 minut temu, Dusia napisał:

AHTnXOf.gif@ Vashka No to ta wędka z 1 pnkt. a podarowałem kiedyś koleżance kurtkę bo widziałem jak jednego dnia patrzyła na nią w sklepie i po kryjomu ją jej kupiłem i dałem na Mikołaja ale siię cieszyła ! Koniec końców obeszło się bez lodzika więc trochę brak profitu  :P 

f2MF5qF.gif

Popłakałem się ze śmiechu xDDDD

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Super robota 😉

Bez tytułu.png

• Torfowisko
13 godzin temu, Dusia napisał:

@ Vashka No to ta wędka z 1 pnkt. a podarowałem kiedyś koleżance kurtkę bo widziałem jak jednego dnia patrzyła na nią w sklepie i po kryjomu ją jej kupiłem i dałem na Mikołaja ale siię cieszyła ! Koniec końców obeszło się bez lodzika więc trochę brak profitu

XDDD 

A tak ogólnie to dobra robota :D

• Lubię to! 2

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• OLDSTAR

@ PawełSzmit Dziękuję za wspaniałomyślność, będę musiała się zrewanżować za tyle życzliwości! 🙂🎅 Plus dla Was za poświęcony czas.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Fajnoo tak :heart:

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Bardzo dobrze wyszło :)

• Lubię to! 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Premium
Premium
20 godzin temu, Dusia napisał:

AHTnXOf.gif@ Dexter92  W Grudniu mamy dwie najważniejsze, przede wszystkim mikołajki kiedy to rodziną zbieramy się przy ognisku, pijemy trunki i co najważniejsze pieczemy kiełbaski w rodzinnym gronie

Gdzie wy to ognisko w domu palicie?  Zima przecie :peepoRain:

Pytanka super wyszły @ Dusia  Polecam się na przyszłość :PeepoDS:

• Dzięki 1

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• Zasłużony

Elegancka robota dobrze się to czytało. Czysto i przejrzyście napisany post także git. 

21 godzin temu, Dumbik napisał:

Wybrałaś jakichś randomów zamiast zaufanych użytkowników sieci, duży minus - lecisz do bana. Nie pozdrawiam 

Musisz poczekać do następnych świąt może zostaniesz wybrany :kekw:

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

spacer.pngspacer.png

• Użytkownik∙
W dniu 6.12.2022 o 21:00, Dusia napisał:

szef:kekw:

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]