Jump to content
Wielkanocny turniej 1vs1 ONLY AWP - CS 1.6 ×
[KONKURS] Wielkanocny ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[ODWOŁANIE WARN] - Paczajonovicz

paczajonovicz

Recommended Posts

• UBT CS 1.6

1. Nick: Paczajonovicz
2. Kto nadał warna: Torf
3. Czas: Niedziela 4.12
4. Powód: 4.12 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty. /// Skoro nie masz zamiaru dostosować się do regulaminu, to nie rozumiem po co ten post. +1 ///
5. Dowody/SS: 4FF6103659B85ED542ED886511A6D914CA878BB7

Warn dany na sile, mimo tego, ze przed edycja nie bylo napisane pionowo, byly 3 powody takze prosze o odwolanie

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Torfowisko

Warna dostałeś, ponieważ na samym początku, argumentu  "jest idealnym kandydatem na admina" nie brałem pod uwagę.  Lecz po rozmowie z Lankiem na pv, on uświadomił mi wszytko, więc teraz wiem co i jak. Myślę że takiego błędu więcej nie popełnię. Więc jeśli warn jest nie słuszny, to proszę o zdjęcie go, a ciebie za to przepraszam.  

• Super 1
  • Ha ha 2

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Zasłużony

Zastanawia mnie dlaczego nie wziąłeś całej wypowiedzi jako opinie nt. osoby aplikującej na admina. Rozumiem jakby @ paczajonovicz  napisał jedynie "na tak" wtedy ostrzeżenie byłoby adekwatne, ew. czas na poprawę treści, nie mniej jednak admin według mnie prawidłowo ocenił kandydaturę. Cofam ostrzeżenie.

@ Torf  Przypominam, że jesteś na teście, częste pomyłki wiesz z czym się wiążą. Jeśli czegoś nie wiesz -> Pytasz, to takie trudne?

Nie oczekujemy listy zakupów, ocena w kilku zdaniach również nas satysfakcjonuje

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]