UBT CS 1.6 paczajonovicz Posted December 6, 2022 UBT CS 1.6 Share Posted December 6, 2022 1. Nick: Paczajonovicz 2. Kto nadał warna: Torf 3. Czas: Niedziela 4.12 4. Powód: 4.12 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty. /// Skoro nie masz zamiaru dostosować się do regulaminu, to nie rozumiem po co ten post. +1 /// 5. Dowody/SS: Warn dany na sile, mimo tego, ze przed edycja nie bylo napisane pionowo, byly 3 powody takze prosze o odwolanie 1 1 Link to comment
Torfowisko Torf Posted December 6, 2022 Torfowisko Share Posted December 6, 2022 Warna dostałeś, ponieważ na samym początku, argumentu "jest idealnym kandydatem na admina" nie brałem pod uwagę. Lecz po rozmowie z Lankiem na pv, on uświadomił mi wszytko, więc teraz wiem co i jak. Myślę że takiego błędu więcej nie popełnię. Więc jeśli warn jest nie słuszny, to proszę o zdjęcie go, a ciebie za to przepraszam. 1 2 Link to comment
Zasłużony szynka Posted December 7, 2022 Zasłużony Share Posted December 7, 2022 Zastanawia mnie dlaczego nie wziąłeś całej wypowiedzi jako opinie nt. osoby aplikującej na admina. Rozumiem jakby @ paczajonovicz napisał jedynie "na tak" wtedy ostrzeżenie byłoby adekwatne, ew. czas na poprawę treści, nie mniej jednak admin według mnie prawidłowo ocenił kandydaturę. Cofam ostrzeżenie. @ Torf Przypominam, że jesteś na teście, częste pomyłki wiesz z czym się wiążą. Jeśli czegoś nie wiesz -> Pytasz, to takie trudne? Nie oczekujemy listy zakupów, ocena w kilku zdaniach również nas satysfakcjonuje 1 1 Link to comment
Recommended Posts