paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 6 Grudnia 2022 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 1. Nick: Paczajonovicz 2. Kto nadał warna: Torf 3. Czas: Niedziela 4.12 4. Powód: 4.12 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty. /// Skoro nie masz zamiaru dostosować się do regulaminu, to nie rozumiem po co ten post. +1 /// 5. Dowody/SS: Warn dany na sile, mimo tego, ze przed edycja nie bylo napisane pionowo, byly 3 powody takze prosze o odwolanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 6 Grudnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Warna dostałeś, ponieważ na samym początku, argumentu "jest idealnym kandydatem na admina" nie brałem pod uwagę. Lecz po rozmowie z Lankiem na pv, on uświadomił mi wszytko, więc teraz wiem co i jak. Myślę że takiego błędu więcej nie popełnię. Więc jeśli warn jest nie słuszny, to proszę o zdjęcie go, a ciebie za to przepraszam. 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zastanawia mnie dlaczego nie wziąłeś całej wypowiedzi jako opinie nt. osoby aplikującej na admina. Rozumiem jakby @ paczajonovicz napisał jedynie "na tak" wtedy ostrzeżenie byłoby adekwatne, ew. czas na poprawę treści, nie mniej jednak admin według mnie prawidłowo ocenił kandydaturę. Cofam ostrzeżenie. @ Torf Przypominam, że jesteś na teście, częste pomyłki wiesz z czym się wiążą. Jeśli czegoś nie wiesz -> Pytasz, to takie trudne? Nie oczekujemy listy zakupów, ocena w kilku zdaniach również nas satysfakcjonuje 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi