Użytkownik Neirus Posted December 6, 2022 Użytkownik Share Posted December 6, 2022 Imię: Paweł Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Chicałbym nadzorować serwer jak i go pilnować ponieważ spędzam na nim dużo czasu. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:Deathrun+Klasy Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199389001800/ Coś o sobie: Jestem Paweł mam 15 lat moimi zainteresowaniami są gry komputerowe jak i piłka nożna. Czas często spędzam grając na serwerze Deathrun i się mi przyjemnie gra a także community na tym serwerze jest miłe i przyjemnie się z nimi rozmawia. Lubię sobie porysować w wolnych chwilach gdy nie mam nic innego do roboty a także pooglądać seriale animowane. Link to comment
Premium M4TEO Posted December 6, 2022 Premium Premium Share Posted December 6, 2022 xD.... +/- Wiek (Sam zaczynałem od 13 lat :D) - argu +/-Amx/Sm -konto pod podanie -Estetyka podania Na Wielkie Nie ! PS : Weź moze zacznij od admina? xDDD Link to comment
Zasłużony Axel Posted December 6, 2022 Zasłużony Share Posted December 6, 2022 Zacznij najpierw od admina potem rangi w górę pozderki Link to comment
Użytkownik Reaper79 Posted December 6, 2022 Użytkownik Share Posted December 6, 2022 (edited) + Wiek - Argu /- SMX/AMX -Konto pod podanie Na Big NIE! Zaczni od admina Edited December 6, 2022 by Reaper79 Link to comment
Użytkownik∙ Eqasus Posted December 6, 2022 Użytkownik∙ Share Posted December 6, 2022 Zacznijmy od tego kim Ty w ogóle jesteś? - Wiek - Konto pod podanie - Podanie Jestem na NIE! 1 Link to comment
GROSZEK GRROSS Posted December 6, 2022 GROSZEK Share Posted December 6, 2022 Jestem na NIE Mimo , że nie gram na serwerze to się wypowiem. -/+ wiek - konto pod podanie +/- amx/SM - argumenty Tak jak M4TEO napisał zacznij od napisania podania na admina. 1 Cytat „Tak bowiem Bóg umiłował świat, że Syna swego Jednorodzonego dał, aby każdy, kto w Niego wierzy, nie zginął, ale miał życie wieczne.” Link to comment
Zasłużony Apple Posted December 7, 2022 Zasłużony Share Posted December 7, 2022 Zacznij najpierw od podania na admina, jak tam będziesz się sprawdzał, wtedy napisz podanie o opiekuna "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Zasłużony Apple Posted December 7, 2022 Zasłużony Share Posted December 7, 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Recommended Posts