Użytkownik Neirus Opublikowano 6 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Imię: Paweł Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Chicałbym nadzorować serwer jak i go pilnować ponieważ spędzam na nim dużo czasu. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:Deathrun+Klasy Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199389001800/ Coś o sobie: Jestem Paweł mam 15 lat moimi zainteresowaniami są gry komputerowe jak i piłka nożna. Czas często spędzam grając na serwerze Deathrun i się mi przyjemnie gra a także community na tym serwerze jest miłe i przyjemnie się z nimi rozmawia. Lubię sobie porysować w wolnych chwilach gdy nie mam nic innego do roboty a także pooglądać seriale animowane. Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 6 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 xD.... +/- Wiek (Sam zaczynałem od 13 lat :D) - argu +/-Amx/Sm -konto pod podanie -Estetyka podania Na Wielkie Nie ! PS : Weź moze zacznij od admina? xDDD Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zacznij najpierw od admina potem rangi w górę pozderki Odnośnik do komentarza
Użytkownik Reaper79 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 (edytowane) + Wiek - Argu /- SMX/AMX -Konto pod podanie Na Big NIE! Zaczni od admina Edytowane 6 Grudnia 2022 przez Reaper79 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 6 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zacznijmy od tego kim Ty w ogóle jesteś? - Wiek - Konto pod podanie - Podanie Jestem na NIE! 1 Odnośnik do komentarza
GROSZEK GRROSS Opublikowano 6 Grudnia 2022 GROSZEK Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Jestem na NIE Mimo , że nie gram na serwerze to się wypowiem. -/+ wiek - konto pod podanie +/- amx/SM - argumenty Tak jak M4TEO napisał zacznij od napisania podania na admina. 1 Cytat Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zacznij najpierw od podania na admina, jak tam będziesz się sprawdzał, wtedy napisz podanie o opiekuna "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi