Użytkownik∙ DannyShaggy Opublikowano 7 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Nick z CS: DannyShaggy Admin banujący: ALCMDZ Serwer: COD MOD 201 Data zdarzenia: 26/11/2022 Opis sytuacji: to było tak że wypytywałem jak dołączyć do jakiegoś klanu na serwerze spaliłem max 3-5 razy i dostałem bana permanentnego, i próbowałem się odwołać Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): ================================ Mam nadzieję że ty @ Shoter Lub @ Mlynek Obanujecie mnie liczę na was że coś z tym poradzicie, jeśli nie to trudno strata i przegrana będzie moja, z resztą i tak już wiem że ALCMDZ złożył rezygnację z supporta, a ja chciałem mu o tym napisać o odwołaniu, ja mam CS 1.6 na Non Steama, na steamie nie mam prawdziwego CS'a. Chciałem wam powiedzieć że głupio i żałuję to co zrobiłem a mogłem tego nie robić, jak bym tego nie robił dalej był by grał, i spartoliłem jak robotnik po pół litrach, źle postąpiłem ale tak z resztą więcej tego nie będę robić i to się więcej nigdy nie powtórzy @ Admin CS 1.6 COD MOD 201 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Masz bana za ssy których nie wstawiłeś nie ma mowy o UB Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi