Użytkownik∙ DannyShaggy Posted December 7, 2022 Użytkownik∙ Share Posted December 7, 2022 Nick z CS: DannyShaggy Admin banujący: ALCMDZ Serwer: COD MOD 201 Data zdarzenia: 26/11/2022 Opis sytuacji: to było tak że wypytywałem jak dołączyć do jakiegoś klanu na serwerze spaliłem max 3-5 razy i dostałem bana permanentnego, i próbowałem się odwołać Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): ================================ Mam nadzieję że ty @ Shoter Lub @ Mlynek Obanujecie mnie liczę na was że coś z tym poradzicie, jeśli nie to trudno strata i przegrana będzie moja, z resztą i tak już wiem że ALCMDZ złożył rezygnację z supporta, a ja chciałem mu o tym napisać o odwołaniu, ja mam CS 1.6 na Non Steama, na steamie nie mam prawdziwego CS'a. Chciałem wam powiedzieć że głupio i żałuję to co zrobiłem a mogłem tego nie robić, jak bym tego nie robił dalej był by grał, i spartoliłem jak robotnik po pół litrach, źle postąpiłem ale tak z resztą więcej tego nie będę robić i to się więcej nigdy nie powtórzy @ Admin CS 1.6 COD MOD 201 Link to comment
Zasłużony Axel Posted December 7, 2022 Zasłużony Share Posted December 7, 2022 Masz bana za ssy których nie wstawiłeś nie ma mowy o UB Link to comment
Recommended Posts