Użytkownik∙ DannyShaggy Opublikowano 7 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Nick z CS: AntyKonfident Admin banujący: ALCMDZ Serwer: COD MOD 201 Data zdarzenia: 23/11/2022 Opis sytuacji: No, em że tak powiem mam drugiego bana które od dawna chciałem wam powiedzieć no bywałem słabszy w grze i podszyłem się pod admina AntyKonfident (chociaż nie zrobiłem tego CELOWO) i wybrałem trapera grałem przez 15 sekund i dostałem bana, ja przepraszam Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): ================================ Drugiego bana dostałem gdy grałem na kompie mojego starego, jak dostałem tego bana to zagrałem na swoim kompie i też dostałem drugiego bana, może z tym coś poradzicie @ Admin CS 1.6 COD MOD 201 Nie mówcie mi że grałem na AB, bo na komputerze mojego starego, grałem w CS'a akurat na kompie mojego ojca jest steam a na moim nie ma, poważnie mówię serio, 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Dobra chłopie raz piszesz ze dostales bana 26 raz 23 Nie wstawiłes ssów nie ma UB 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi