Użytkownik dzb Posted December 8, 2022 Użytkownik Share Posted December 8, 2022 1. Twój nick: 'dzb. 2. Nick oskarżonego: PROSTO. MISTRZ 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 08-12-2022 01:50 5. Powód skargi: 6. Opis sytuacji: Nic do niego nie pisałem, nic nie mówiłem, po prostu w pewnym momencie zaczyna obrażać bez powodu. Prowokacja, obraza i zwykłe chamstwo. Nic bym nie wstawiał gdyby nie fakt, że po odpowiedzeniu na jego chamstwo zaczyna straszyć banem... i gwałtem. Można być większym hipokrytą? Jak któryś admin ma takiego koleżkę tutaj, to gratulacje i czapki z głów, wyzywa ludzi na waszym serwerze, a potem he he czekaj czekaj admina zawołam, z banem się obudzisz. Odpuściłem temat i po chwili znowu, zaczął mnie wyzywać i pisać by mnie zgwałcono. No jest różnica nazwać kogoś pajacem, a grozić gwałtem i potem jeszcze mówić, że po admina się pójdzie XD no złoto, dla potomnych zanotuję, że temat dotyczy tego, że lubię siedzieć z AWP na romanie. Kolega jak już później został przeze mnie z owego AWP uśpiony w łeb headshotem kilka razy to stracił nastrój do zabawy i wyzywania, ale i tak warto nadmienić, że skoro ja jestem taki łak, to o kim mówimy w tym wypadku, gdy taki łak cię zabija. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Z góry wybaczcie ss'y że wykonane telefonem, po formacie Steam i CS odmawiają mi notorycznie zrobienia ss, a człowiek pracujący jestem i nie mam czasu na reinstall Link to comment
Użytkownik windowlicker Posted December 8, 2022 Użytkownik Share Posted December 8, 2022 witam po pierwsze to morze zostawilbys pana Romana w spokoju siedzisz na nim cały czas jeszcze muwisz ze awp masz ze sb nwm jak on to wytrzymuje hehe a po drugie to wlasnie wyszlem z sesji gejminowej z chopakami z serwer piach-2 i było bardzo milo zero nieprzyjemnoscii mimo ze jestem nowym graczem cs i na serwie zostało mi okazane durzo wyrozumislosci udalo sie popdaptrzec pare sztuczek od takich osobistosci gejminowych jak misio cssetti no ale poznalem ruwnoerz podejrzanego bylem w sytuaci opisanej no nie da sie ukryc ww gracz nalerzy do takzwanych placzkuw ale mysle ze nie ma w tym zlosci tylko nalerzy mieć tzw dystans a tu kolega wyrzej S.R.A niz dupa ma hehe a WGL widac ze pisze bardziei do gracza v3lir w zartach a ty od razu ze skargom na stronke gnasz kolejny kapuś placzek pozdrawiam maciek Wysłano z urządzenia iPhone starego 2 1 Link to comment
LAN CIECHOCINEK 2K2 Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 Nie są to jakieś potężne wyzwiska. Ban dodany na 12h z racji, że ma już parę takich banów. 1 1 Link to comment
Recommended Posts