Jump to content
Wielkanocny turniej 1vs1 ONLY AWP - CS 1.6 ×
[KONKURS] Wielkanocny ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[SKARGA] - PROSTO. MISTRZ

dzb

Recommended Posts

• Użytkownik

1. Twój nick: 'dzb.
2. Nick oskarżonego: PROSTO. MISTRZ
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: 08-12-2022 01:50
5. Powód skargi: 
6. Opis sytuacji: Nic do niego nie pisałem, nic nie mówiłem, po prostu w pewnym momencie zaczyna obrażać bez powodu. Prowokacja, obraza i zwykłe chamstwo. Nic bym nie wstawiał gdyby nie fakt, że po odpowiedzeniu na jego chamstwo zaczyna straszyć banem... i gwałtem. Można być większym hipokrytą? Jak któryś admin ma takiego koleżkę tutaj, to gratulacje i czapki z głów, wyzywa ludzi na waszym serwerze, a potem he he czekaj czekaj admina zawołam, z banem się obudzisz. Odpuściłem temat i po chwili znowu, zaczął mnie wyzywać i pisać by mnie zgwałcono. No jest różnica nazwać kogoś pajacem, a grozić gwałtem i potem jeszcze mówić, że po admina się pójdzie XD no złoto, dla potomnych zanotuję, że temat dotyczy tego, że lubię siedzieć z AWP na romanie. Kolega jak już później został przeze mnie z owego AWP uśpiony w łeb headshotem kilka razy to stracił nastrój do zabawy i wyzywania, ale i tak warto nadmienić, że skoro ja jestem taki łak, to o kim mówimy w tym wypadku, gdy taki łak cię zabija. :)
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

Z góry wybaczcie ss'y że wykonane telefonem, po formacie Steam i CS odmawiają mi notorycznie zrobienia ss, a człowiek pracujący jestem i nie mam czasu na reinstall

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

• Użytkownik

witam po pierwsze to morze zostawilbys pana Romana w spokoju siedzisz na nim cały czas jeszcze muwisz ze awp masz ze sb nwm jak on to wytrzymuje hehe a po drugie to wlasnie wyszlem z sesji gejminowej z chopakami z serwer piach-2 i było bardzo milo zero nieprzyjemnoscii mimo ze jestem nowym graczem cs i na serwie zostało mi okazane durzo wyrozumislosci udalo sie popdaptrzec pare sztuczek od takich osobistosci gejminowych jak misio cssetti no ale poznalem ruwnoerz podejrzanego bylem w sytuaci opisanej no nie da sie ukryc ww gracz nalerzy do takzwanych placzkuw ale mysle ze nie ma w tym zlosci tylko nalerzy mieć tzw dystans a tu kolega wyrzej S.R.A niz dupa ma hehe a WGL widac ze pisze bardziei do gracza v3lir w zartach a ty od razu ze skargom na stronke gnasz kolejny kapuś placzek pozdrawiam maciek

Wysłano z urządzenia iPhone starego

• Ha ha 2
  • WTF 1
  • 2 weeks later...

Nie są to jakieś potężne wyzwiska. Ban dodany na 12h z racji, że ma już parę takich banów.

• Lubię to! 1
  • Super 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]