Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 8 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 (edytowane) 1. Imię: Jakub 2.Twój nick na serwerze: Eqasus 3. Aktualny wiek: 19 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): KLIK 5. W jakich godzinach grasz?: Całodobowo, od ranka aż do późnego wieczora / nocy 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: Mocne 8 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak, wiele razy i myślę, że zawsze sprawdzałem się dobrze 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie, mam też nadzieję, że nigdy nie będę 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: ● Jestem osobą kulturalną, która potrafi dostosować zachowanie do panującej sytuacji na serwerze ● Jestem odpowiedzialny, potrafię przyznać się do błędów, ale także je naprawiać ● Staram się być zawsze obiektywny, a myślę, że jest to bardzo potrzebne jak i przydatne na tym stanowisku ● Chciałbym pomóc kolegom z administracji, gdyż nie zawsze jest administrator na serwerze (np. rano, przed południem, ale zdarza się też i w godzinach szczytu, że brakuje administracji) i wtedy jest samowolka, którą trzeba troszkę pohamować 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: KLIK 12. Twój Steam ID: STEAM_1:0:734061149 Edytowane 8 Grudnia 2022 przez Eqasus 4 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 +wiek +aktywność na forum +argumenty Jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 8 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Jestem na TAK + Wiek + Aktywność na forum + SourceMod + Steam, to najważniejsze + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexter92 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Nie ma co wiele się rozpisywać, na serwerze znany i lubiany, mało kto nada się tak jak on, pozdrawiam. - Aktywność - Doświadczenie - Forum - Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 8 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #1 zapraszam do wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 8 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 + Aktywność +Lubiany +Wiek +Gt +Argumenty +Estetyka Podania Na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Łysy_ Opublikowano 8 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 + Wiek + GT + Argumenty + Doświadczenie Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik olmax Opublikowano 8 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Gt+ doświadczenie+ wiek+ jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 8 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 (edytowane) Okres próbny. Edytowane 8 Grudnia 2022 przez mati Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 8 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi