Użytkownik ArekXPompaJp100% Opublikowano 8 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Nick z CS: ArekXPompaJp100% Admin banujący: Serwer:cs 1.6 surf Data zdarzenia: Opis sytuacji: Pierwszy raz odwołuje się od bana więc z góry przepraszam bo nie wiem jak się to poprawnie robi. Grałem na tym serwerze na aimie utrudniając grę innym graczą, czego batdzo żałuję, poniewaz przekonalem sie jak to jest grac przeciwko cziterom. Nie gram już na haksach i prosiłbym o odbanowanie mnie. Już więcej taka sytuacja się nie powtórzy. @ Admin CS 1.6 SURF SKI Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Odpalając czita i wchodząc na serwer automatycznie wykluczasz się z naszej społeczności. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi