Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 9 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Siema. Pisze w sprawie wyboru PC lub złożenia go, dużo osób mi mówiło że lepiej się opłaca kupić złożonego, przez szalejące ceny kart graficznych. Ja się tam nie znam 😂 Do rzeczy. Budżet jaki mogę przeznaczyć to 10k tylko w tą ceny wchodzi PC, monitor, lub nawet dwa (drugi nie musi być jakiś nie wiadomo jak dobry i niekoniecznie jest wymagany) słuchawki i jakieś spoko biureczko (klawiaturę i myszkę mam) Wiadomo czym taniej tym lepiej bo niestety wszystko idzie w raty 😂 No i jeszcze fajnie by było wszystko z X-kom 😃 Zakup i tak przewiduje gdzieś w okolicach kwietnia/maja tylko chciałbym się zorientować co proponujecie dobrego i jaka cena. PC będzie służyć wiadomo do Gierek takich jak: CS:GO, GTA, RDR2, No i pewnie jakieś inne tytułu może jakieś nowsze też 😃 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 8 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi