Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hana_Montana Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Dzisiaj zapytałem użytkowników, Co najbardziej cenią w innych ludziach teraz poznamy ich odpowiedzi. A więc zaczynajmy. @ Virtual [P] Co najbardziej cenisz w innych ludziach? [O] Co najbardziej cenię? Myślę że wybór padnie na lojalność, ponieważ nie widzę sensu relacji z drugim człowiekiem, jeżeli ktoś tak o odwraca się od ciebie. @ dope 333 [P] Co najbardziej cenisz w innych ludziach? [O] Szczerze… lojalność, szczerość, poczucie humoru, ambicję i jak po prostu być sobą… oczywiście tutaj typuję, jakich ja znam ludzi… można byłoby wymieniać, ale nie wy tym rzecz. Co do ludzi, jak np. państwo polskie to solidarność taką wytrzymałość, wytrwałość, patrząc na historię. @ Bufen [P] Co najbardziej cenisz w innych ludziach? [O] Najbardziej u ludzi cenie szczerość, poczucie humoru i nieobojętność. @ ^Apple^ [P] Co najbardziej cenisz w innych ludziach? [O] Hmmm, można by sporo tutaj wymienić, jednak cenię sobie u innych szczerość i wyrozumiałość, chociaż z własnych przeżyć wiem, że wyrozumiałość to ciężka sprawa, nie każdy potrafi usiąść do rozmowy, wyjaśnić sobie wszystko, po czym dogadać się i dać sobie jeszcze jedną szansę. @ Frankovsky [P] Co najbardziej cenisz w innych ludziach? [O] Szczerość, otwartość i dystans. @ PawełSzmit [P] Co najbardziej cenisz w innych ludziach? [O] Szczerość, odwagę, towarzystwo. @ Małaa [P] Co najbardziej cenisz w innych ludziach? [O] Najbardziej cenie w innych ludziach szczerość i lojalność wobec drugiej osoby. @ AlvaroRicoPolo [P] Co najbardziej cenisz w innych ludziach? [O] Cześć, najbardziej w ludziach cenie zaufanie i szczerość. @ Wika [P] Co najbardziej cenisz w innych ludziach? [O] Szczerość @ RudziaA [P] Co najbardziej cenisz w innych ludziach? [O] Najbardziej w ludziach cenie szczerość oraz to że ktoś potrafi przyznać się do winy. Nie owija w bawełnę a mówi co i jak. Dodatkowo to jak ktoś jest sobą a nie kogoś udaje bo później wychodzi z czasem że ktoś kogoś udaje. @ marcinek;> [P] Co najbardziej cenisz w innych ludziach? [O] Co najbardziej cenie w ludziach? Łatwiej by było powiedzieć czego w ludziach nienawidzę, ale no cóż... Najbardziej cenie sobie lojalność, dobroduszność oraz uczciwość. Niczego więcej od innych ludzi nie wymagam. @ Dusia [P] Co najbardziej cenisz w innych ludziach? [O] *Szczerość. *Posiadanie przez nich zasad i mocnej woli. *Gdy dana osoba nie jest jakoś mega otwarta/wylewna co do wszystkich lub ledwo poznanych osób. *Gdy nie są "bajkopisarzami." *Jak kochają zwierzątka. *Gdy są mili i zabawni. *Kreatywność/Ambicje (ogólnie gdy nie są "płytcy.") *Gdy mają swoje pasje i zainteresowania. *Jak lubią spędzać aktywnie czas. *Brak uzależnień od różnych używek i słodyczy. 😅 Możecie mi podsyłać na pv, ciekawe tematy, żebym zapytał oto użytkowników. To na tyle, gdy seria się spodoba będzie dalej ciągnięta. Dziękuje za odpowiedzi: @ Virtual , @ dope 333 , @ Bufen , @ ^Apple^ , @ Frankovsky , @ PawełSzmit , @ Małaa , @ AlvaroRicoPolo , @ Wika , @ RudziaA , @ marcinek;> , @ Dusia Do następnego 4 8 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 9 Grudnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 (edytowane) czemu nikt nie jest materialistą jak ja. Najważniejsze są pieniądze Edytowane 9 Grudnia 2022 przez Dumbik 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Fajne tylko tak dalej 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Super i dzięki 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Było fajnie. 🤗 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 10 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Spoko wyszło.Dusia co się rozpisała 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 10 Grudnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Bardzo ładniusio to wyszło 😊 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 10 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Super wyszło 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 9 godzin temu, Vashka napisał: Spoko wyszło.Dusia co się rozpisała No kurde, aż głupio w porównaniu do innych 😅🙈 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 25 Grudnia 2022 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi