Użytkownik leek Opublikowano 10 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: MocnyZawodnik Nick admina banującego: mati właściciel Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: perm Serwer na którym dostałeś bana: om:#1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Ban jest nieuzasadniony XDDD czyli ban za to że ,,decyzja własiciela'' w regulaminie pisze ze GRANIE Z BLOKADĄ = perm a ja nigdy nie grałem z blokadą na serwie tylko przed. Nawet na serwer nie wchodziłem jak miałem blokadę. Więc ban z dupy i nieuzasadniony więc prosze o wypowiedź reszy UBT ale i tak wy wszyscy koledzy więc wątpię że to coś zmieni... Już nie chodzi o to czy ja wogole chcę tam grac ale o zasadę bo ban jest bezpodstawny. Dodatkowo bana dostałem za ,,cheaty'' mimo to że nie cheatowałem można demko sprawdzić więc właściciel sobie pościł oczko fantazji. Jeszcze raz mówię mój ban jest bezpodstawny ponieważ NIE grałem na serwerze z blokadą. Nigdy nie wszedłem na serwer gdy miałem blokadę. I skoro według własciciela blokada gry coś świadczy to ciekawe czemu grałem rok pewnie wiele razy mnie sprawdzano i nigdy nie dostalem bana za cheaty bo ich nie używałem. Totalnie nie mam pojęcia jak blokada gry wpływa na serwer nawet jeśli przypuśćmy że bym latał na spinbocie na MM to co to ma do wpływu na serwer społecznościowy jak tam nie cheatowałem ( to jest tylko przykład a nie przyznanie się do cheatowania jakby ktoś nie skumał) Rozumiem jeszcze gdybym dostał VAC w trakcie grania na serwerze bo w tedy sytuacja była by jasna. A ja nie dostałem Vac'a tylko blokade i to dopiero na następny dzień jak typ mnie wyzywał i mówił że da reportbota czego świadkiem był cały serwer. Już nieważne czy reportbot działa czy nie ja i tak w tamto konto miałem wywalone tylko chodzi o to że ban jest bezpodstawny i blokada gry nie ma jakiegokolwiek wpływu na mojego bana ponieważ nigdy nie grałem z blokadą na serwerze. Przypuszczam że ban zostanie mimo że go nie powinno być bo wy wszyscy jesteście koledzy jak nie przyjaciele, więc mój ban jest na rękę właścicielowi bo i tak mnie nie lubi. Mimo wszystko liczę na to że zgodnie z regulaminem dostane unbana ponieważ został on nadany bezpodstawnie. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:201378490&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/MocnyZawodnik/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 10/12/22 22:38:05 Długość bana 0 minut Admin: mati ⛱ Edytowane 10 Grudnia 2022 przez mexx 3 1 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 11 Grudnia 2022 SCDBK Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Wydaje mi się, że @ mati Ci wszystko wyjaśnił w poprzednim odwołaniu. 20. Granie na serwerze z blokadą na grę - Ban permanentny. Blokadę dostałeś na koncie, na którym grałeś na serwerze, więc skoro teraz grasz na innym to dalej interpretowałbym to jako aktywna blokada na grę. Pomijam już fakt, że to multikonto, a to samo w sobie już wystarczająco. Uważam tak samo jak @ svx. , brak ub. 3 1 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 11 Grudnia 2022 SCDBK Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 11 Grudnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 To że ubt, nie wie jak interpretować regulamin to zrozumiałe, ale, że ty @ mati nie rozumiesz własnego regulaminu? Abstrachując od sytuacji, przydały by się jakieś dowody, na zarzuty przedstawione w poprzednim odwołaniu. Oczywiście należy się UB, nie ma żadnych podstaw do bana. 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 11 Grudnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi