cannabis 0101 Opublikowano 22 Grudnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Gdyby został Ci rok życia. Co przez ten rok chciałbyś/ałabyś zrobić? Edytowane 22 Grudnia 2018 przez NaturalnY Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) W sumie, nakradł bym tyle kasy ile mogę, kupił zajebiste auto i pojechał w pizdu! Zapierdzielał bym do momentu, kiedy przyjdzie na mnie czas ! To co by mi zostało po kupnie wpłacił bym wam w btc bez przypału Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Brancu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 22 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 ciekawe pytanie no ja to bm nappewno jarał tyle zielska ile kur moge xd zajumal bym jakąś ścigawke i wariował aż mnie gliny nie jebna i reszte odsiedzial w kryminale a am również odpierdalal Odnośnik do komentarza
Użytkownik zeh Opublikowano 22 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) pichciłbym metę jak w Breaking Bad Edytowane 22 Grudnia 2018 przez zeh Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 22 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zrobiłbym rzeczy, których nie mógłbym nigdy zrobić. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Grudnia 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Odwaliła bym jakieś rzeczy, których na co dzień niee można ;P Np @Trivor'a bym porwała i wywiozła xddd Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 22 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Robiłabym to co mnie uszczęśliwia Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 22 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Podróżować dookoła świata Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 23 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi