Administrator Hana_Montana Posted December 11, 2022 Administrator Administrator Share Posted December 11, 2022 1. Nick: @ Hana_Montana 2. Kto nadał warna: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 3. Czas: 1h temu 4. Powód: Niby oszukiwanie w konkursie (mundial) 5. Dowody/SS: Po co miałbym oszukiwać w konkursie w którym samemu fundowałem nagrodę i nie brałem w nim udziału? Typowałem mecze dla zabawy a typerzy i tak nie biorą nagród a tutaj jest dowód: & I z tymi edytowaniem to robiłem to przed meczami ponieważ wtedy drużyny dają swoją 11 która będzie grała, więc zmieniałem zawodnika która strzeli pierwszy gola. @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Zapewne przeczytałeś czat Typerów i wiadomość od savitara i wtedy miss clickiem kliknąłem edytacje ale nic nie zmieniłem i tutaj takie mam dowody że ani jednym prawidłowym wynikiem nie trafiłem ani kto trafi pierwszy bramkę Wiem że mogą te edytacje wydawać się dziwne ale po co oszukiwać kiedy ja wykładam chajs na nagrody Ps. ( @ LAN_CIECHOCINEK2K2 napisze do ciebie pv i tam dokładniej ci to opisze tam) 1 2 Link to comment
Popular Post LAN CIECHOCINEK 2K2 Posted December 11, 2022 Popular Post Share Posted December 11, 2022 Wiesz, że my jako J@ widzimy historię edycji i o której godzinie ona była? Mecz zaczął się o 16 więc co ty za przeproszeniem pierdolisz? Przed edycją wyglądało to tak: No dobra lecimy dalej. Napisałeś, że edytowałeś wynik @ Amelia2115 , bo niby tam było 30:1. Ta? To zajebiście. Wiadomość na PW może edytować każdy w każdej chwili. Spodziewałem się odwołania to sobie zapisałem zawczasu. Jeszcze coś masz na ten temat do powiedzenia? Czy dalej brniesz w swoje kłamstwa? 3 6 1 1 Link to comment
Recommended Posts