Premium Vashka Opublikowano 12 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) Jaką masz propozycje?: Propozycja jest dość prosta z racji iż trafić 3 liczby w lotto jest dość ciężko, albo ja mam pecha ale wiele ludzi z tego co widzę też tak ma, a więc do rzeczy.Ażeby zachęcić ludzi do gry w LOTTO proponował bym dodać nagrodę również za 2 trafione liczby czyli np. 10 pnkt reputacji (to przykładowa nagroda, może być coś innego) choć nie jest to też wielkie osiągnięcie więc i nagroda nie może być zbyt wielka.Niewielki gest a na pewno zachęci nowych graczy do gry a starych do podtrzymania tradycji losowań. Poza tym nagrody w lotto chyba też od dłuższego czasu nie były modernizowane a inflacja robi swoje Powiedźcie co o tym myślicie.Mi by taki prezent na Mikołaja pasował a wam ? Screenshot/Nagranie/Przykład: Nima, lotto większość z nas zna. Niech to będzie nawet po Dumbikowemu, że tylko okres świąteczny.Może później Trivor zapomni zmienić Edytowane 12 Grudnia 2022 przez Vashka 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 12 Grudnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Niby można coś dorzucić + dać coś super za 3 trafione liczby ale tylko w okresie świątecznym. I tak użytkownicy mają za dobrze jeśli chodzi o punkty w typowaniu czy jakieś losowania. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Nie ma opcji, wcale nie jest to trudne nie bedziemy rozdawac na lewo i prawo nagrod za poswiecone 30 sekund w strzelaniu cyferek, bez przesady 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi