Premium M4TEO Posted December 12, 2022 Premium Premium Share Posted December 12, 2022 (edited) Imię: Mateusz. Wiek (dokładna data urodzenia): 28.05.2007. Doświadczenie: Tak szczerze... Bez kłamania, nie mam jakiegoś większego wykształcenia, ale wiem o co chodzi. Dlaczego chcesz zostać typerem?: ponieważ na strefie od jakiś 2/3 miesięcy bywam regularnie, Spodobał mi się wasz Forum, i chciałbym dopomóc mimo mojego młodego wieku myślę, że jestem dojrzały, oraz jestem w stanie spróbować się w tej roli. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Myślę że CS:GO, oraz codzienne typowanie, ale jeśli będzie coś innego do robienia, Mogę się spróbować. Pozdrawiam! Licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania Edited December 12, 2022 by M4TEO 2 1 Link to comment
Użytkownik∙ Eqasus Posted December 12, 2022 Użytkownik∙ Share Posted December 12, 2022 + Aktywność + Staż na forum + Chęci +/- Podanie - Wiek Jestem za okresem próbnym dla Pana wyżej, żeby sprawdzić, czy da sobie radę 1 1 Link to comment
Stały Bywalec Paweł Szmit Posted December 12, 2022 Stały Bywalec Share Posted December 12, 2022 + Aktywność + Chęci + Staż na forum Jestem na TAK 1 1 Link to comment
Użytkownik Erev.' Posted December 12, 2022 Użytkownik Share Posted December 12, 2022 Ode mnie: - wiek (chociaż bywają 15 latkowie, dojrzalsi, niż Ci 20+) -- chcesz range gdzie Twój udział był znikomy już nie mówię tu o ogólnie sporcie, ale był IEM gdzie chyba ani razu nie typowałeś, więc no słabo to akurat wygląda. + za staż, bo wymagane 14 dni na forum to naprawdę sporo. ++ za chęci wierzę, że mimo wieku możesz się zaangażować w to co będziesz robił i będziesz robił to dobrze. Mimo, że wyszło ogólnie na 0 to w sumie czemu nie dać Ci szansy? Nic forum nie traci, a może zyskać. Okres próbny? Jak najbardziej 👌 1 1 Link to comment
Zasłużony Apple Posted December 13, 2022 Zasłużony Share Posted December 13, 2022 @ Typer zapraszam do wypowiedzi. 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Premium ''YAKUZA'' Posted December 13, 2022 Premium Premium Share Posted December 13, 2022 Wiec tak +/- Aktywność - I to duży za to ze mało typujesz , myśle ze jesteś osoba którą stać na więcej . - Wiek (chociaż zgadzam się tu z @ KakaKola.` ) + Duży plus za chęci nie każdy chce zostać Typerem . -/+ Podanie Podsumowując , jestem na małe nie dlaczego ? Mało czasu spędzasz w naszym dziale . Niech już będzie ( mocny okres próbny ) 2 1 Link to comment
Donator J.Strzelcu Posted December 13, 2022 DONATOR Donator Share Posted December 13, 2022 - Wiek -/+ Aktywność + Chęć pomocy Podanie -/+ Okres próbny! 1 1 Link to comment
Sponsor wujas_ Posted December 13, 2022 SPONSOR Sponsor Share Posted December 13, 2022 -/+ wiek + chęć pomocy + staż Jestem za okresem próbnym Pozdrówki! 1 Link to comment
Premium Sławomir Mentzen Posted December 13, 2022 Premium Premium Share Posted December 13, 2022 -wiek -doświadczenie +chęci +podanie +aktywność Okres próbny. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Link to comment
Zasłużony Apple Posted December 16, 2022 Zasłużony Share Posted December 16, 2022 Odrzucam, wyjaśniłem w podaniu @ FunnyPuma , spróbuj następnym razem. 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Zasłużony Apple Posted December 16, 2022 Zasłużony Share Posted December 16, 2022 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Recommended Posts