Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 13 Grudnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 (edytowane) Imię:mariusz Wiek (dokładna data urodzenia): 04.09.1998 (22 lata) Doświadczenie:posiadam, byłem już typerem na tej sieci. Dlaczego chcesz zostać typerem?:ponieważ chce pomóc w ogarnieciu typerki, mam więcej czasu mogę się zajmować typerką , oraz pomóc innym osobom w typerce. Myślę, że przyda się pomoc każda. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?:piłka nożna lub coś innego. Edytowane 13 Grudnia 2022 przez NarutoUzumaki 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 13 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 + Wiek + Doświadczenie + Staż na forum +/- Aktywność - Podanie Jestem za daniem szansy! 1 Odnośnik do komentarza
Premium ''YAKUZA'' Opublikowano 13 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Hymmm: +Wiek +Doświadczenie - Podanie ( stać cię na więcej ) ++ Staż na Forum + Aktywność Więc tak , nic dodać nic ująć . Jestem na tak ⚡️ 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 @ Typer 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 13 Grudnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Imo za dużo typerów do tej dyscypliny sportowej. Nie oszukujmy się, największe zainteresowanie jest piłką nożną a nie innymi sportami + aktualnie nie dzieje się nic ciekawego poza mundialem. Mało kogo interesuje typowanie dopóki nie poświecisz im pieniędzmi bądź nagrodami przed twarzą, więc sam zaczynam się zastanawiać jaki jest sens prowadzenia działu typerskiego pod kątem sportu (nie licząc większych wydarzeń) Co do podania - kojarzę jedynie Twój nick i nic poza tym. Podanie napisane niezbyt przekonująco, zwłaszcza trzy powtórzenia w jednym zdaniu ale mniejsza z tym, to nie podanie na redaktora. Miło by było gdybyś faktycznie pomógł w typowaniu + dodał coś od siebie/ wprowadził coś świeżego. Powodzenia życzę i sporo kreatywności. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 13 Grudnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 + wiek + doświadczenie + staż - estetyka podania Zostawiam głos pozytywny Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 13 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Na TAK + Wiek + Aktywność + Doświadczenie Jesteś z roku 1998 i masz 22 lata? Ciekawe Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 13 Grudnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Jedynym tak naprawdę "plusem", pomijając już twój wiek, jest to że miałeś już ta range. Doświadczenie jakieś tam jest, sam sobiście nie widziałem z tobą większych problemów oprócz aktywności. Brak kompletnego zainteresowania forum, czy to działem typera. Pchasz się na rangę, a nawet nie wiesz co się dzieje. Jeszcze nie tak dawno dostałeś degradację, z tego co widzę nic od tamtego czasu się nie zmieniło. Ranga typera powinna pokazywać dość duże zainteresowanie oraz zaangażowanie, czego u ciebie niestety brakuje. Na ten moment widać lepszych i bardziej ogarniętych kandydatów na owe stanowisko. Na nie Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Od twojej degradacji to chyba pierwszy raz na forum Cię widzę. Na nie. Zero aktywności i zaangaażowania w życie forum. Do tego dział piłki kopanej to jest aż przesilony. 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 13 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 -aktywność -degradacja z rangi -liche podanie +wiek +doświadczenie +chęci Obecnie na nie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Nie jesteś w ogóle aktywny i piszesz podanie na typera? Odrzucam. "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi