cannabis 0101 Opublikowano 22 Grudnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Nie chcę widzieć więcej takiej sytuacji,że ktokolwiek daje jakieś UB z poziomu gry bo od razu będzie leciał z rangi. Od tego jest forum żeby ktoś wszedł i ładnie jak wszyscy pozostali się odwołał Prosiłbym również o dodanie tego w Regulaminach Serwerów 16.12.2018 - 16:50:44 Brancu In-Game Unban Set expire ban: ID 3477 (<Czvrnewinko><VALVE_1:0:78960303>) 10.12.2018 - 15:57:50 .*Dusia*. In-Game Unban Set expire ban: ID 2299 (<LisekZnanyrowniezjakoLichu><STEAM_0:1:199070363>) Proszę o potwierdzenie z zapoznaniem się z tematem w postaci posta pod tematem. Tyczy się to każdego kto pełni jakąś funkcję na serwerze. Opiekunowie/Właściciele mam nadzieję że przekażecie info swoim adminom. @Trivor @Brancu @Spr!Nt^^ @Zmiksowany @TabuQ @Smuszinio @Laleczka Chucky. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 22 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Of Course, Aye Jak komuś nie chcę się myśleć XD ma pod spodem Zakaz korzystania z komendy amx_unban """" [Odwołać się można tylko i wyłącznie na forum, a odbanowywują tylko odpowiednie do tego osoby!] Zakaz zdejmowania banów z poziomu gry Edytowane 22 Grudnia 2018 przez `BLA BLA BLA 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor cannabis Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 35 minut temu, `BLA BLA BLA napisał: Of Course, Aye Jak komuś nie chcę się myśleć XD ma pod spodem Zakaz korzystania z komendy amx_unban """" [Odwołać się można tylko i wyłącznie na forum, a odbanowywują tylko odpowiednie do tego osoby!] Zakaz zdejmowania banów z poziomu gry 75% lub więcej nie czyta dlatego jest potrzeba nagłaśniania tematu xd Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zapoznałem się z tematem:P Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Grudnia 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Ja mogę po prostu ustawić na serwerach UB na flagę A albo jakaś V, której nikt nie ma i nie dadzą UB w grze @NaturalnY Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor cannabis Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) @Trivor Najlepiej jak będzie tak na wszystkich Zamykam. @Mlody123 dostał szansę od @Spr!Nt^^ z tego powodu unika degradacji. Edytowane 22 Grudnia 2018 przez NaturalnY Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor cannabis Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Grudnia 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 @Kamilek @Vixo @Trivor @noswer @Brancu @`BLA BLA BLA @Spr!Nt^^ @PinGuiN'ek1337 @LandrynCia@AdeK Przerobiłem plugin zeby tylko osoba z flagą na RCON mogła dawać ub na serwerze. Czyli na dobrą sprawę tylko opiekuni. Wgrałem na CS:GO/dd2#2. Na reszte wgrajcie ci co mają dostęp do FTP serwerów. Wybierzcie jedną z dwóch opcji. Polecam pierwszą, bo wystarczy tylko już wgrać przerobiony plugin. 1 opcja : Plugin AMXX - Wgrać do plugins i to wszystko https://www74.zippyshare.com/v/uhyXTY7s/file.html 2 opcja jesli ktos chce przejrzec sma: Plugin SMA - Skompilować lokalnie z includami z tego tematu: https://amxx.pl/topic/45315-gmamxbans-151-final/ Plik SMA: https://www57.zippyshare.com/v/uPcBTfTM/file.html i wgrac do plugins plik .amxx 5 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi